veteranos |Εθνικά Θέματα
  • Αρχική
  • Ελλάδα
  • Άμυνα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Ενδιαφέροντα Θέματα
  • Ειδικά Θέματα
  • Απόψεις
  • Διάφορα – Απόστρατοι
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ελλάδα
  • Άμυνα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Ενδιαφέροντα Θέματα
  • Ειδικά Θέματα
  • Απόψεις
  • Διάφορα – Απόστρατοι
No Result
View All Result
veteranos |Εθνικά Θέματα
Home Διάφορα - Απόστρατοι

Ενωμένοι σα μια γροθιά οι Ακρίτες της Ξάνθης…Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο!

26 Ιανουαρίου 2016
in Διάφορα - Απόστρατοι
Ενωμένοι σα μια γροθιά οι Ακρίτες της Ξάνθης…Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο!
Share on FacebookShare on Twitter

 

DSC_0145RΤο πως το καταφέρνουν μερικοί άνθρωποι να κάνουν πράγματα και να ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους ,φαίνεται οτι δεν είναι τυχαίο ..Είναι όμως και μια καλή ευκαιρία για όλους  μας να μιμηθούμε το παράδειγμά τους!

Δεν θα πούμε κάτι παραπάνω για το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ξάνθης αλλά το έργο που επιτελεί είναι Εθνικό και Μοναδικό …Ο δε ετήσιος εκκλησιασμός στα Ξωκλήσια στα Πομακοχώρια, είναι έργο που θα φανεί στο μέλλον το πόσο σοβαρό είναι !

Δείτεκαι αυτά

Σύριος εισέβαλε  στην “Πλοηγός ” και κράτησε Ομήρους …Απαιτούσε έγγραφα Ασύλου

Ηρωική επέμβαση αστυνομικών στη Νέα Ιωνία – Έσωσαν 26χρονο που αιμορραγούσε από τον λαιμό σε ασανσέρ

30 Οκτωβρίου 2025
Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου

Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου

30 Οκτωβρίου 2025
Τοποθέτηση Ιατρών Οπλιτών Θητείας…Στα ιατρεία ΟλύμπουΚαρπάθου, Ηρακλειάς, Ψαρών και Αγίου Ευστρατίου

Τοποθέτηση Ιατρών Οπλιτών Θητείας…Στα ιατρεία ΟλύμπουΚαρπάθου, Ηρακλειάς, Ψαρών και Αγίου Ευστρατίου

29 Οκτωβρίου 2025
Αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο: Αφγανός σκότωσε 49χρονο και τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι

Αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο: Αφγανός σκότωσε 49χρονο και τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι

29 Οκτωβρίου 2025

Κατάφεραν ακόμη και σε μια απλή Κοπή Βασιλόπιτας να μαζέψουν  φίλους και Μέλη, τον Ενεργό Στρατό με την Παρουσία του Λεβεντοκρητικού  Στρατηγού  Διοικητού του Δ’Σ. του Αντιστράτηγου   Ιωσήφ Μαυράκη, τον Δήμαρχο της Πόλης ,τον ΑντιΠεριφερειάρχη του Νομού και όλοι αυτοί υπό την ευλογία  του Δεσπότη της Ξάνθης …

Μεγάλες στιγμές και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν να γίνει αυτή η εκδήλωση που άφησε παραπονεμένους ,μόνο όσους δεν παραβρέθηκαν !

Βετεράνος

Κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν.Ξάνθης DSC_0174R

Το Σάββατο, 23 Ιαν. 2016, τηρήθηκε το πατροπαράδοτο έθιμο και πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΞ η κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, με συμμετοχή 130 μελών και αρκετών  φίλων.DSC_0023r

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων, ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο Στρατηγός Διοικητής του Δ’Σ. Στρατού, Αντγος κ. Ιωσήφ Μαυράκης, ο Αντιπεριφεριάχης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, Υποστράτηγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσελθόντες και τους ευχήθηκε για το καλό του Νέου χρόνου. Ειδικότερα ευχαρίστησε :

  • το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για την αδιάλειπτη και τιμητική για το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης, παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

  • το Δήμαρχο της Ξάνθης, για την 5η συνεχή παρουσία του στην εκδήλωση..

  • τον Αντιπεριφερειάρχη, για την 1ηπαρουσία του και ταυτόχρονα τον παρακάλεσε, για την προσωπική του παρέμβαση για την επίλυση 2 χρονιζόντων θεμάτων, της αρμοδιότητας ΠΕ Ξάνθης/ΔΤΥ, αναφορικά με 2 εκκλησάκια στα Πομακοχώρια. ( ΣΑΤΡΕΣ, και άνω Θέρμες) .DSC_0075R DSC_0087r DSC_0111r

  • Το Στρατηγό Διοικητή του Δ΄Σ. Στρατού, για τη παρουσία του, που είναι για μας εξαιρετική η τιμή και χαρά, όπως επίσης για τη διάθεση της Στρ.Λέσχης και της Στρατιωτικής Μουσικής. Επίσης , διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων, του ευχήθηκε, καλή επιτυχία στο Εθνικό του έργο και σ’ ανώτερα, όπως και να τον διαβεβαιώσω ότι οι Απόστρατοι της Ξάνθης, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Τοπικής κοινωνίας, είμαστε, καταρχήν, όλοι εθελοντές και παραμένουμε στο πλευρό του Δ’Σ. Στρατού και των ΕΔ γενικότερα, όπως και στους εν ενεργεία συναδέλφους μας.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε, με δείπνο, όπως και με τη βράβευση των 15 αριστούχων μαθητών Β’ και Γ΄ Λυκείου της περσινής χρονιάς. Τους εκφράστηκαν τα συγχαρητήριαόλων για την επιτυχία τους. Στη συνέχειατους επιδόθηκε, από τους επισήμους και το Τοπικό Συμβούλιο, το ‘’Βραβείο Προόδου της ΕΑΑΣ”, για τις άριστες επιδόσεις τους.

Οι μαθητές που τιμήθηκαν είναι :

  • Γεώργιος ΚΟΥΜΑΡΑΜΠΗΣ του Αναστασίου, υιός Σχη ε.α., που αποφοίτησε από τη Γ’ Λυκείου με 19,5 ήδη φοιτητής Ιατρικής στο ΑΠΘ.

  • Άννα ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗ, του Κων/ου κόρης Τχη ε.α.. που αποφοίτησε από τη Γ’ Λυκείου με 19,3 ήδη φοιτήτρια στο ΑΠΘ/Τμήμα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.

  • Παναγιώτης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ του Ιωάννη, υιός Ταξχου ε.α.που αποφοίτησε από τη Γ’ Λυκείου με 19,2, ήδη Φοιτητής στη Σχ. Χημικών Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/κης.

  • Ευρυδίκη ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ του Αθανασίου κόρη Υπτγου ε.α., που αποφοίτησε από τη Γ’ Λυκείου με 18,90..Είναι ήδη Φοιτήτριας Παιδαγωγικό Θεσ/κης.

  • Παναγιώτης ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ του Ιωάννη, υιός Σχη ε.α., που αποφοίτησε από τη Γ’ Λυκείουμε 18,6, ήδη Φοιτητής στη Σχολή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

  • ΕλένηΡΟΙΔΟΥ του Ελευθερίου κόρη Σχη ε.α., που αποφοίτησε από τη Γ’ Λυκείου με 18,3. Είναι ήδη Φοιτήτρια στην Αγγλική Φιλολογία του ΑΠΘ.

  • Ανδρεάννα ΠΕΧΛΕΒΑΝΟΥΔΗ του Γεωργίου, κόρη Ανθλγού ε.α., Κώστογλου Ελένης, ήδη Φοιτήτρια στο ΔΠΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

  • Δέσποινα ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ του Ματθαίου, κόρης Ανθλγού ε.α Σολδάτου Όλγας, που προβιβάστηκε με 19,6 στη Γ’ Λυκείου/ 3ου ΓΕΛ Ξάνθης.

  • Χριστίνα ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ του Λεωνίδα, κόρης Υπτγου ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ, 19,3 στη Γ’ Λυκείου/ 2ου ΓΕΛ Ξάνθης.

  • Θωμά ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ του Κωνσταντίνου, υιός Λγού ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ, 19,3 στη Γ’ Λυκείου/ 2ου ΓΕΛ Ξάνθης.

  • Μαρία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ του Παναγιώτη, κόρης Ανχη ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ, 19,6 στη Γ’ Λυκείου/ 3ου ΓΕΛ Ξάνθης.

  • Γεωργία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ του Παναγιώτη, κόρης Ανχη ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ, 19,1 στη Γ’ Λυκείου/ 3ου ΓΕΛ Ξάνθης.

  • Αφροδίτη ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ του Παναγιώτη, κόρης Ανχη ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ 18,6 στη Γ’ Λυκείου/ 3ου ΓΕΛ Ξάνθης.

  • Αθανασία ΚΟΚΕΛΙΔΟΥ του Βασιλείου, κόρης Ανλγού ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ 18,6 στη Γ’ Λυκείου/ 3ου ΓΕΛ Χρυσούπολης.

  • Μάριο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ του Ανδρέα, υιός Τχη ε.α. που προβιβάστηκε με ΑΡΙΣΤΑ 18,3 στη Γ’ Λυκείου/ 3ου ΓΕΛ Ξάνθης .

Επακολούθησε η ευλογία και η κοπή της βασιλόπιτας και οι κληρώσεις των δώρων. Οι τυχεροί της βραδιάς που ‘’έτυχαν” τα φλουριά , είναι:

  • Η σύζυγος του Ανχη ε.α Δημητρίου Σαλαμούραστη μεγάλη βασιλόπιτα.Το δώρο ήταν μία εικόνα των Τριών Ιεραρχών, σε μεταξοτυπία,.

  • Η κόρη του Λγού ε.α. Κωνσταντίνου Στογιαννόπουλου, στις ατομικές βασιλόπιτες, που τοδώρο ήταν χειροποίητη μπιζουτιέρα.

  • Η αδελφή του Υπτγου ε,α Μαρίνου Σδρέβανου, το δώρο ήταν ένα tablet.

  • Η σύζυγος του Ανθστή ε.α. Βασίλειου Κοκκελίδη, το δώρο ήταν ένα γυναικείο κόσμημα .

Ο Πρόεδρος στην ομιλία του, εξέφρασε κάποιες σκέψεις του, ενώ συνόψισε τις σημαντικές δραστηριότητες του 2015 και ακολούθως εστίασε στις αντίστοιχες μελλοντικές για το 2016. Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι :

  • Το 2015 ,ήταν μια ακόμη πολύ δύσκολη και επώδυνη χρονιά για την ανθρωπότητα με τις αποτρόπαιες εικόνες που παρακολουθήσαμε, όπως και για τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα προς όλους τους Έλληνες, όπως και ιδιαιτέρως στη δική μας κοινωνική ομάδα, με τις άδικες, αντισυνταγματικές.

  • ( Μη εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ) και ανεξήγητες περικοπές που επεβλήθησαν με εμμονή στους μισθούς και στις αντιστοίχως συντάξεις των ε.α και ε.ε στελεχών των ΕΔ και ΣΑ, δεδομένο που ανάγκασε τους αποστράτους, να προβούν σε πρωτόγνωρες ενέργειες για την Κοινωνική μας Ομάδα, να συγκεντρωθούν μαζικά στην ΑΘΗΝΑ στις 20 Νοε .’15 και να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα αποτελέσματα, παρά τις Πρωθυπουργικές εξαγγελίες και από τους σημερινούς Κυβερνώντες.

  • Είμαστε,ωστόσο, υπερήφανοι για τους ε.ε. συναδέλφους, που επιτελούν ανεπηρέαστοι το Εθνικό τους έργο.

  • Τον ίδιο χρόνο όμως, το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, είχε και σημαντική συνεισφορά στα δρώμενα της περιοχής, κυρίως στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε υπάρχοντες Ι.Ν.στα Πομακοχώρια της Ξάνθης», διαχρονική δραστηριότητα, που τελεί υπό την σκέπη του Ποιμενάρχη της ΙΜΞΠ, πρωτοβουλία που αγκαλιάστηκε από την Τοπική Κοινωνία και ειδικότερα από τους ‘’ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ” Συλλόγους και έτσι ανακαινίστηκαν –υιοθετήθηκαν όλα τα Ιερά παρεκκλήσια .

  • Το 2016, θα είναι έτος Κοινωνικής και Εθνικής Προσφοράς.

Θα συνεχίσουμε, με περισσότερο κουράγιο και διάθεση, δεσμευμένοι από την ανταπόκριση σας, όπως και της Τοπικής Κοινωνίας, μαζί με τους άλλους 8 ‘’αναδόχους” Συλλόγους.

  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΙ σε Ι.Ν που υπάρχουν στα Πομακοχώριαgewrgiadis_eaasxathis

Θα τελεστούν οι 34 εκκλησιασμοί, στις ημερομηνίες της αφίσας που εκδόθηκε. Οι προσεχείς κύριοι εκκλησιασμοί , είναι :

  • Γ’ Χαιρετισμοί 1η Απρ.( ΓΛΑΥΚΗ), και στη συνέχεια Δ’ Χαιρετισμοί 8 Απρ.(ΕΧΙΝΟΣ) και 10 Απρ. ( ΜΑΧΗ ΟΧΥΡΩΝ). ΕΧΙΝΟΣ .

  • 29 Απρ – Περιφορά Επιταφίου (ΕΧΙΝΟΣ).

  • 30 Απρ. ΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΕΧΙΝΟΣ).

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ

Προτρέπουμε όλους για τη συνεχή παρουσία στις Εθνικές Επετείους – Ημέρες Μνήμης Γενοκτονιών και Επετειακά Μνημόσυνα σε πεσόντες υπέρ Πατρίδας, στον Ελλαδικό Χώρο, όπως στην ΚΥΠΡΟ και τη Β. Ήπειρο.

  • ΕΚΔΡΟΜΕΣ ( Προσκηνυματικές- Επιμορφωτικές)

Σχεδιάστηκαν και προτάθηκαν, στα μέλη μας,3 εκδρομές :

23-28 Μαϊ.’16: Πελοπόννησο (5 διανυκτερεύσεις) ή ΚΥΠΡΟΣ

24-26.Ιουν.’16:Αργυρόκαστρο-Χιμάρα-Υψ.731.

27-28.Αυγ.’16 :Γιάννενα-Γράμμο.

  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ )

Τη φετινή χρονιά στο ημερολόγιο με τις εκδηλώσεις της ΦΕΞ, συμπεριλήφθηκαν και Ομιλίες-Παρουσιάσεις για Εθνικά και Ιστορικά Θέματα.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος προσκάλεσε, όλους τους παρευρισκομένους αλλά και όλα τα μέλη του Παραρτήματος, για τη βοήθεια και την ενεργό συμμετοχή τους, στις δραστηριότητες που σχεδιάζονται από το Τοπικό Συμβούλιο (ΤΣ) του Παραρτήματος, για να συνεχίζουμε να είμαστε όλοι παρόντες στις Εθνικές Επετείους, να εκτελέσουμε στο σύνολό του το Πρόγραμμα μας και να προσφέρουμε όλοι, κυρίως από το χρόνο μας, και ο καθένας μας ανάλογα με τις δυνατότητές του ή από το υστέρημα του, για να αναδυθούν και αναδειχθούν έτσι οι ευαισθησίες της Κοινωνικής μας Ομάδας, στην Ξάνθη, που ζούμε και γενικότερα στην ευρύτερη Περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε σε όλους Υγεία και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, αναφέρθηκε για την παράδοση και το Έθιμο της Βασιλόπιτας, ενώ συνεχάρη ιδιαίτερα στους αριστεύσαντες για τις επιδόσεις τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, γιατί αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της Χώρας μας!

Επακολούθησε το μουσικοχορευτικό δείπνο με αρκετό κέφι και χορό, μέχρι τις πρωινές ώρες…1 075R

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που προσήλθαν και γέμισαν την αίθουσα, το Προσωπικό της ΛΑΦ. Ξάνθης, για την άψογη υποδοχή- εξυπηρέτηση μας, όπως και τη Στρ. Μουσική, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της βραδιάς.

Γράφει ο: Πρόεδρος ΤΣ/ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης

Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης

ShareTweet

Σχετικά Άρθρα

Σύριος εισέβαλε  στην “Πλοηγός ” και κράτησε Ομήρους …Απαιτούσε έγγραφα Ασύλου
Διάφορα - Απόστρατοι

Ηρωική επέμβαση αστυνομικών στη Νέα Ιωνία – Έσωσαν 26χρονο που αιμορραγούσε από τον λαιμό σε ασανσέρ

30 Οκτωβρίου 2025
Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου
minislide

Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου

30 Οκτωβρίου 2025
Τοποθέτηση Ιατρών Οπλιτών Θητείας…Στα ιατρεία ΟλύμπουΚαρπάθου, Ηρακλειάς, Ψαρών και Αγίου Ευστρατίου
Διάφορα - Απόστρατοι

Τοποθέτηση Ιατρών Οπλιτών Θητείας…Στα ιατρεία ΟλύμπουΚαρπάθου, Ηρακλειάς, Ψαρών και Αγίου Ευστρατίου

29 Οκτωβρίου 2025
Αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο: Αφγανός σκότωσε 49χρονο και τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι
Διάφορα - Απόστρατοι

Αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο: Αφγανός σκότωσε 49χρονο και τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι

29 Οκτωβρίου 2025
Τουρκία: Κατέρρευσε επταώροφο κτίριο στην Κοτζαέλι
Διάφορα - Απόστρατοι

Τουρκία: Κατέρρευσε επταώροφο κτίριο στην Κοτζαέλι

29 Οκτωβρίου 2025
Γαύδος: Στο νησί δεν υπάρχουν μαθητές για παρέλαση…Αλλά οι κάτοικοι κράτησαν τη σημαία ψηλά…
minislide

Γαύδος: Στο νησί δεν υπάρχουν μαθητές για παρέλαση…Αλλά οι κάτοικοι κράτησαν τη σημαία ψηλά…

28 Οκτωβρίου 2025
Next Post
Ανίκητοι στον Αέρα …Αλλά και στο έδαφος δίνουν ακόμη και το αίμα τους!

Κραυγές των Τούρκων Χειριστών των F-16 για τον εγκλωβισμό τους απο Ελληνικά F-16!

Είναι ζωντανός ο Τζιχάντι Τζόν;…Οι Τζιχαντιστές ποστάρουν εικόνες του!

Είναι ζωντανός ο Τζιχάντι Τζόν;...Οι Τζιχαντιστές ποστάρουν εικόνες του!

Μυστικό Σχέδιο Γιούνκερ για εγκλωβισμό των λάθρο στην Ελλάδα…Υψώνοντας «τείχος» στα Σκόπια

Μυστικό Σχέδιο Γιούνκερ για εγκλωβισμό των λάθρο στην Ελλάδα...Υψώνοντας «τείχος» στα Σκόπια

Πρόσφατα

Σύριος εισέβαλε  στην “Πλοηγός ” και κράτησε Ομήρους …Απαιτούσε έγγραφα Ασύλου

Ηρωική επέμβαση αστυνομικών στη Νέα Ιωνία – Έσωσαν 26χρονο που αιμορραγούσε από τον λαιμό σε ασανσέρ

30 Οκτωβρίου 2025
Η Μονάδα (669) της Μαύρης Γάτας του Ισραήλ ήταν …Σε επιφυλακή!!!

Ισραηλινή έφοδος στη Μπλίντα: Νεκρός δημοτικός υπάλληλος από νυχτερινά πλήγματα

30 Οκτωβρίου 2025
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή να ξεκινήσουν δοκιμές πυρηνικών όπλων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή να ξεκινήσουν δοκιμές πυρηνικών όπλων.

30 Οκτωβρίου 2025
Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου

Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου

30 Οκτωβρίου 2025
30 /10/ 1940 : Η Πρώτη αερομαχία μεταξύ Ελληνικών και Ιταλικών αεροσκαφών στο μέτωπο!!

30 /10/ 1940 : Η Πρώτη αερομαχία μεταξύ Ελληνικών και Ιταλικών αεροσκαφών στο μέτωπο!!

30 Οκτωβρίου 2025
Facebook Twitter Instagram

Πρόσφατα

Ηρωική επέμβαση αστυνομικών στη Νέα Ιωνία – Έσωσαν 26χρονο που αιμορραγούσε από τον λαιμό σε ασανσέρ

Ισραηλινή έφοδος στη Μπλίντα: Νεκρός δημοτικός υπάλληλος από νυχτερινά πλήγματα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή να ξεκινήσουν δοκιμές πυρηνικών όπλων.

Εντοπισμός ακόμη 79 λαθρομεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου

© 2024 Veteranos.gr

  • Αρχική
  • Ελλάδα
  • Άμυνα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Ενδιαφέροντα Θέματα
  • Ειδικά Θέματα
  • Απόψεις
  • Διάφορα – Απόστρατοι
No Result
View All Result

© 2024 Veteranos.gr