Εντολή για διακοπή της Πτήσης στο Αιγαίο & Άρον-άρον η επιστροφή του ΥΦΕΘΑ Στεφανή …

Αν και εμείς εδώ στο veteranos.gr πιστεύουμε οτι οι Τσάρκες των Πολιτικών στα μικρονήσια και στις Φρουρές δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε ,το μόνο που κάνουμε είναι να δείχνουμε το προσωπικό και έναν μάγειρα  στους Τούρκους …Στην εντολή για επιστροφή του ΥΦΕΘΑ Στεφανή κάτι δεν  μας κολλάει !

Τον αν πήρε ο Στεφανής το  ΝΗ-90 απο τη Σύρο και όχι το Χιούι δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί την  Ηγεσία ,αφού δόθηκε η σχετική έγκριση να εκτελεστεί η Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ με Ελικόπτερο !!!

Όμως η εντολή να διακόψει την περιοδεία και να επιστρέψει άρον -άρον δεν μπορεί να δόθηκε απο το ΥΠΕΘΑ ,αλλά κάτι μας δείχνει το ΥΠΕΞ στο πνεύμα της καλής θέλησης προς την Τουρκία και εδώ στεκόμαστε και  το ψάχνουμε !!

Για την διακοπή της Πτήσης του ΥΦΕΘΑ  έγραψε και η «Καθημερινή» με Τίτλο » Καχυποψίες στο Πεντάγωνο»!!

Καχυποψίες στο Πεντάγωνο

Στο στρατόπεδο Παπάγου είναι γνωστό ότι οι δύο πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου Εθνικής Aμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Αλκιβιάδης Στεφανής, δεν έχουν ιδανικές σχέσεις.

Τριβές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή για μια σειρά από ζητήματα που αφορούσαν αλλαγές στη συγκρότηση της Εθνοφυλακής αλλά και την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσφυγικό.

Μόλις προχθές καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό, ενδεικτικό της κατάστασης. Ο Στεφανής ξεκίνησε να κάνει, ακόμα μία, περιοδεία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με ελικόπτερο ΝΗ-90, το οποίο συνήθως είναι δεσμευμένο για αεροδιακομιδές με βάση στη Σύρο, ώστε να έχει δυνατότητα ταχείας μετακίνησης σε όλο το αρχιπέλαγος.

Τελικά, προτού καν προλάβει να προχωρήσει από τη Λέσβο προς Χίο, Οινούσσες και τα υπόλοιπα μικρά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ήλθε εντολή να μην ολοκληρωθεί η περιοδεία.

Η εντολή, βεβαίως, δεν ήλθε από τον Παναγιωτόπουλο, αλλά από κάπως πιο ψηλά, κάτι που δημιούργησε υφυπουργική καχυποψία περί «χτυπήματος κάτω από τη μέση».

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι… κρίσεις στο υπουργείο Εθνικής Aμυνας από κάποια ελικόπτερα ξεκινούν.

Σχόλιο : Κάποιοι λένε οτι ο ΥΦΕΘΑ έψαχνε κάτι  ακόμα για προβολή και αυτό δεν φαίνεται να  άρεσε…