Εντολή να βγουν Η «Ζ’ ΜΑΚ & τα ZUBR» …Πετώντας στο Αιγαίο! (video -Άσκηση!!))

334Καθημερινά οι Προκλήσεις των Τούρκων είναι κάτι παραπάνω απο εμφανείς και οι Μονάδες που  θα κληθούν να δώσουν την Πρώτη Μάχη ίσως και εκτός των Συνόρων μας  ετοιμάζονται …για όλα!

Η Εντολή που έφτασε απο το ΓΕΕΘΑ ήταν λιτή και σαφέστατη …Σε πόσο χρόνο μπορούμε να στείλουμε τους Φονιάδες της Ζ’ ΜΑΚ  στη Βραχονησίδα «ΖΗΤΑ»!

Η Απάντηση ήρθε άμεσα απο το ΠΝ και το  «Zubr «ΚΕΡΚΥΡΑ» αλλά δεν έπεισε τους Επιτελείς και διατάχθηκε άμεση εφαρμογή του σχεδίου αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών πριν την Κήρυξη Πολέμου...»Θερμό επεισόδιο δηλαδή)  με «Κατάληψη Βραχονησίδας στο Αιγαίο από εχθρικούς Κομάντος !»54

Το Zubr  του ΠΝ «ΚΕΡΚΥΡΑ φόρτωσε  Κομάντος και εξαφανίστηκε Πετώντας πάνω απο τα Κύματα για την βραχονησίδα και αφού άδειασε τους  Φονιάδες της Ζ’ ΜΑΚ που όρμησαν με ταχύπλοα βγήκε στη στεριά …Εννοείται χωρίς να πιάσει Λιμάνι !IMG_0089

Την Όλη επιχείρηση που κινηματογραφήθηκε παρακολούθησαν απο κοντά και οι Τεταρτοετείς Δόκιμοι απο την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων που δεν πίστευαν στα Μάτια τους !

Η επιχείρηση κρατήθηκε για ένα διάστημα μυστική …ενώ οι Χρόνοι που έπιασε το άλογο της Θάλασσας είναι εξωπραγματικοί !!!

Ενα δείγμα από την Άσκηση  στο video απο την Εκπομπή της ΕΡΤ-1 …»Με αρετή και Τόλμη»

Εδώ η Προσάραξη του Πολεμικού στο νησί της ΝάξουΠερισσότερα Άρθρα