Με εντολή του ΑΝΥΕΘΑ Ρήγα …Ξηλώνεται ο Στρατηγός Καβράκος από τη ΣΜΥ

Με επιστολή του ΓΕΣ προς τον Σύλλογο Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας έγινε γνωστή η απόφαση του ΥΠΕΘΑ για μετονομασία του Στρατοπέδου «ΑΝΤΓΟΥ ΚΑΒΡΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» που εδρεύει στη ΣΜΥ Τρικάλων, κατόπιν εντολής του  ΑΝΥΕΘΑ….Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ!

Αυτό   από  την 7/2/2019 επιστολή του ΓΕΣ προς τον Σύλλογο Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας-Ιονική Ενότητα, που, απαντώντας σε προηγηθείσες δικές του επιστολές, γνωστοποιεί πως:

«Kατόπιν εντολής του κ. ΑΝΥΕΘΑ έχουν αναληφθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους της Στρατιωτικής Υπηρεσίας, προκειμένου να μετονομαστεί το… Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΚΑΒΡΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ»… που εδρεύει η ΣΜΥ, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές».

Είναι η πρώτη πολιτική κίνηση του ΑΝΥΕΘΑ Ρήγα για να περάσει όσα δεν μπόρεσε να περάσει ο Σύριζα στο Στράτευμα και μόλις αρχίσαμε ..

Σε λίγο έρχεται  & νόμος που σύμφωνα με πληροφορίες ,θα εξισώνει τους Αντιρρησίες συνείδησης ώς προς τον χρόνο θητείας   με τους κληρωτούς που υπηρετούν κανονικά και με το νόμο ...Πρόβλεψη θα γίνει αυτό που έγινε & στον Ισπανικό Στρατό

Θα αυξηθούν κατακόρυφα οι αντιρρησίες  συνείδησης ,αφού θα μπορούν να υπηρετούν π.χ στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς τους ή στο Δήμο ,τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τους Οπλίτες που υπηρετούν στον Έβρο και στα νησιά υπό τα Όπλα!!

Ο νυν  ΥΕΘΑ και τ. Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης γνωρίζει και συμφωνεί με τις κινήσεις του Αναπληρωτή ; ...Αυτοί που έλεγαν ότι θα αναζητήσουμε τον Πάνο Καμμένο στο Στράτευμα ,άρχισαν ήδη να δικαιώνονται και μάλιστα πολύ νωρίς!

Την Επιστολή του ΓΕΣ ποιος την υπογράφει δεν μάθαμε ακόμη …Αλλά που θα πάει!!