Εντυπωσιακή η Τελετή Ονομασίας Στρατονόμων-Αερονόμων στο ΚΕΣΝ …Παρουσία Α/ΓΕΣ! (Φωτορεπορτάζ & video)

Εντυπωσιακή  αν και Υπο βροχή και με Παρουσία του Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη   Στεφανή καθώς και πλήθος Κόσμου ,πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΚΕΣΝ η Ονομασία των Νέων Στρατονόμων και Αερονόμων στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας  (ΚΕΣΝ)

Αν και η βροχή  έπεφτε ακατάπαυσα κανείς δεν κουνήθηκε απο την θέση του, οι δε  νέοι Στρατονόμοι -Αερονόμοι Εντυπωσίασαν με το παράστημα και την λεβεντιά τους  και εντυπωσίασαν ακόμη και τον Αρχηγό του ΓΕΣ που μιλώντας μετά το πέρας της Τελετής μοίρασε επιπλέον και 3ήμερες Τιμητικές άδειες  !!

Να επισημάνουμε οτι κατά διάρκεια της Ονομασίας όλοι οι Νέοι Στρατονόμοι έβαλον δια χειρός Α/ΓΕΣ Βεβαίωση Απόδοσης  του Στρατονόμου -Αερονόμου στους μέχρι χθες Οπλίτες !

Να σημειωθεί οτι η Παρέλαση των νέων Στρατονόμων έγινε υπο συνεχή Βροχή  και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου που δεν το έβαλε κάτω καμαρώνοντας του Λεβέντες όπως ανέφερε στο Χαιρετισμό του και Α /ΓΕΣ!

Δρακόντια ήταν τα μέτρα Ασφαλείας  σε όλο το μήκος και πλάτος του ΚΕΣΝ με  Στελέχη & ,Οπλίτες με στολή αλλά και με πολιτικά …Ενώ στη Πύλη εκτός των Οπλισμένων με Αυτόματα Όπλα οπλιτών υπήρχε και Εποχούμενο Περίπολο με Αναβάτη  σε Μοτοσυκλέτα μεγάλου Κυβισμού !

Φαίνεται οτι ο φόβος φυλάει τα έρημα και όσα έγιναν στο Πεντάγωνο μάλλον έβαλαν σε συναγερμό κάποιους και ανύψωσαν κεραίες ασφαλείας ….Καλό και να μην γκρινιάζουμε όσοι θα υποστούμε & τον προβλεπόμενο έλεγχο !

Στην Τελετή ονομασίες Παρέστη ο  Επιτελάρχης της 1ΗΣ Στρατιάς  ,Οι Αστυνομικές και Τοπικές Αρχές ,καθώς και Απόστρατοι και Έφεδροι Αξιωματικοί!

Δεν έλειψαν όμως και τα απρόοπτα για τον Α/ΓΕΣ ….

Σχόλιο:  Σε εμάς πάντως εντύπωση έκανε η έλλειψη Αγήματος Απόδοσης Τιμών  κατά την προσέλευση όπως και στην Αποχώρηση του Α/ΓΕΣ και αν δεν υπάρχει στο ΚΕΣΝ τέτοιο τμήμα (λίγο δύσκολο )… Η ΣΜΥ βρε παλληκάρια δεν πέφτει μακριά και χρόνο έχει και διάθεση …

Το video απο την Τελετή ονομασίας και Παρέλαση των νέων Στρατονόμων-Αερονόμων στο ΚΕΣΝ!