Η «Επέλαση των Γενναίων» από τα Δυτικά …Τι έδειξε η συνεργασία των Χειριστών των Μαχητικών (φωτό & video)

Η Συγκέντρωση  των Καλύτερων Χειριστών του Κόσμου  στην 117 ΠΜ κατά την εξέλιξη της ασκήσεως «ΗΝΙΟΧΟΣ 22» και η διαχείριση των Μαχητικών που απογειωνόταν με καταιγιστικό ρυθμό κατά δεκάδες ,κατέδειξε οτι οι Επιτελείς της ΠΑ σχεδίασαν και οργάνωσαν τις Επιχειρήσεις κατά Άριστο τρόπο!

Προκειμένου να επιτευχθεί ο Αντικειμενικός Σκοπός της Άσκησης, το Σχολείο Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) του Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ)…

..Eπέβλεψε  τις αποστολές, από τον σχεδιασμό του σεναρίου μέχρι τον απολογισμό και επιβεβαιώνει ότι καλύπτεται πλήρως το φάσμα των αποστολών που διεξάγονται από την Πολεμική Αεροπορία!

Είδαμε και Χειρίστριες της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας να επιχειρούν απο την 117 ΠΜ και να επισημάνουμε τα εύσημα που έδωσαν στην Οργάνωση οι  Επικεφαλής της Μοίρας Sufa-F-161 της IAF

Η 331ΜΠΚ έχει σημαίνοντα ρόλο στον φετινό ΗΝΙΟΧΟ. Στιγμιότυπα από την δραστηριότητα των ιπτάμενων μέσων πέριξ της 117ΠΜ!

Στην ουσία επιχειρούν οι Δελτάδες της 331Μοίας της 114 ΠΜ &  ως οι Προστάτες των  Μαχητικών ,των πληρωμάτων αλλά και των Στελεχών του Εδάφους καθ’ ολη την διάρκεια της Ασκήσεως!