«Έπεσαν Επιτέλους» οι Υπογραφές για την εν συνεχεία υποστήριξη των Mirage 2000 και Mirage 2000/ – 5

Είναι το καλύτερο νέο που μάθαμε  και σας το μεταδίδουμε …Επιτέλους έπεσαν οι Υπογραφές για την υποστήριξη των Mirage 2000 και Mirage2000/ – 5 …Οσονούπω θα αρχίσουν να βγαίνουν τα Μιράζ στο αιγαίο

Υπογραφή εκτελεστικών συμβάσεων για την εν συνεχεία υποστήριξη των Mirage 2000 και Mirage2000/ – 5

Υπεγράφησαν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, με τις κατασκευάστριες εταιρίες DASSAULT AVIATION, THALES DMS FRANCE SAS και SAFRAN AIRCRAFT ENGINES, οι εκτελεστικές συμβάσεις για την εν συνεχεία υποστήριξη των Mirage Mirage 2000 και Mirage 2000/ – 5.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, κατά της διασποράς του COVID- 19.

Χρειάστηκαν πάνω απο δέκα χρόνια αλλά επιτέλους τέλος καλό ,όλα καλά  και εμείς από εδώ από  τούτο το Μετερίζι λέμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν το θέμα και επιτέλους τα Μιράζ που τα τρέμουν οι Τούρκοι ,θα αρχίσουν να βγαίνουν στο Αιγαίο και να τους Κυνηγούν!!

 


Διάφορα Άρθρα


  • CK

    ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΜΟΝΟ πρέπει να αισθάνεται κάποιος που ακούει για την κατάντια του νεοελληνικού κράτους να παρουσιάζεται σαν κάτι το εξαιρετικά σπουδαίο, ότι καταφέραμε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΌΝΙΑ, να πέσουν οι υπογραφές για την εν συνεχεία υποστήριξη του πιο σημαντικού μαχητικού της Π.Α.!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ Η ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΈΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ! ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ…!!!
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΆΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΌΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΊ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ!!! 😲😠😓😓😓

  • vasileios7

    τι να πει κανεις…ολα στο ποδι και παντα στο παρα πεντε.