Έπεσαν και τα «Στενά του Σακαφλιά» … Στο διάβα των Σπουδαστών της ΣΜΥ στην Παρέλαση! (φωτό)

Πέρασαν και συγκίνησαν τα Παλληκάρια και οι Αμαζόνες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και ήταν τέτοια η Ορμή τους , που δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν πέρασαν τον Χώρο των Επισήμων …στην Έδρα της Σχολής τα Τρίκαλα !

Γέμισαν με κόσμο τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι της Πόλης γύρω από τον Κεντρικό δρόμο και ανάγκασαν τους Σπουδαστές με το χειροκρότημα  τους να Παρελάσουν  ξανά και  Υπερήφανα από   παντού !

Έπεσαν και τα Στενά του Σακαφλιά  στο διάβα των Σπουδαστών της ΣΜΥ απο το χτύπημα στην  Άσφαλτο  και τα συνθήματα  δονούσαν τον αέρα  από όπου και αν πέρασαν  οι Μελλοντικοί Ηγήτορες του Στρατού μας !

Την ώρα που Σπουδαστές αποχωρούσαν χωρίς να  χαλάσουν τις Γραμμές τους  τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και έστειλαν Ηχηρά Μηνύματα σε όλους ,όσους παίζουν με την Μακεδονία μας !

Απο τα  μπαλκόνια και τα πεζοδρόμια οι Ηλικιωμένες Γυναίκες της Θεσσαλίας ,που γέννησαν και μεγάλωσαν Μαχητές σαν τους   άνδρες  του 50υ Συντάγματος που έπεσαν στο Ύψωμα 731 …Τους «Σταυρώνανε» σκουπίζοντας  τα δάκρυα Μνήμης &  συγκίνησης!

Εντυπωσιασμένος  και ο νέος Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Κορέλης  Κομάντο πρώτης γραμμής,  επέλεξε να ακολουθήσει την Αποχώρηση των Σπουδαστών της Σχολής …Μοιράζοντας μπράβο και συγχαρητήρια