Επιχείρηση της ΜΙΤ με AUV κατά του PKK στο Β.Ιράκ (video)

Οι δυνάμεις ασφαλείας  της Τουρκίας είναι πιο ισχυρές, πιο αποφασισμένες και πιο επιτυχημένες αφότου καθαρίστηκαν από την Φετουλαχιστική Τρομοκρατική Οργάνωση (FETÖ), αναφέρει ο εκπρόσωπος της Προεδρίας της Τουρκίας , Ιμπραχίμ Καλίν, σε μήνυμα που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Καλίν αναφέρθηκε στην εξουδετέρωση του Ριζά Αλτούν, στενού συνεργάτη του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης PKK Τσεμίλ Μπαγίκ, και άλλων μαχητών  που βρίσκονταν μαζί του, σε αεροπορική επιδρομή στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης της Εθνικής Οργάνωσης Πληροφοριών και των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Καντίλ του Ιράκ.

Ο ισχυρισμός ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις εξασθένησαν μετά την 15η Ιουλίου 2016, ότι δημιουργήθηκε ένα κενό ασφαλείας» κατέρρευσε για μια ακόμη φορά, αναφέρει και προσθέτει τα εξής:

«Οι δυνάμεις ασφαλείας μας είναι πλέον πιο ισχυρές, πιο αποφασισμένες και πιο επιτυχημένες αφότου καθαρίστηκαν από την Φετουλαχιστική Τρομοκρατική Οργάνωση (FETÖ). Συνεχίζουμε την πορεία μας χωρίς να επιτρέπουμε καμία προδοσία, σκευωρία και ολιγωρία».

Turkish forces neutralize senior PKK members in Qandil

Turkish forces neutralize senior PKK members in Qandil https://t.co/2gN2dWYWNn pic.twitter.com/NJVVvN1ghg

— ANADOLU AGENCY (ENG) (@anadoluagency) 27 Μαρτίου 2019