Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα γράφουν τα Τούρκικα ΜΜΕ …Μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες !!!

Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα! Μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες …Αναφέρουν τα Τουρκικά ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της Ελληνικής Άσκησης στην Ικαριά και τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Κάμμένου που τις αναπαράγουν!

Τι αναφέρουν τα Τούρκικα ΜΜΕ

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αφού περιέγραψε την Τουρκία ως εχθρική χώρα ανέφερε πως επτά χιλιάδες στρατιώτες μεταφέρονται στα σύνορα με την Τουρκία και στα νησιά.

Ενώ πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε περιορισμό στις δηλώσεις για   τις σχέσεις με την Τουρκία, ο  Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος προκάλεσε ξανά με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

Ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι, » όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει «έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα τους συντρίψουμε».

Ο Καμμένος είπε ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι έτοιμοι απέναντι στον εχθρό που συνεχίζει να  προκαλεί, χρησιμοποίησε την έκφραση «Οι απειλές και οι προκλήσεις τους δεν θα μας φέρουν   σύγχυση  αλλά θα μας ενισχύσουν».

(Ο Καμμένος ανέφερε επι λέξε:ι Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό).

Επιπλέον αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές είπε πως « θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω».     

Ποιος άραγε να έστειλε στα Τούρκικα ΜΜΕ  και όχι μόνο την Εικόνα από την Παρέλαση  της Κομοτηνής;

Σχόλιο :Άσχετα τι λένε οι Τούρκοι εκδότες οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Καμμένου δεν πέρασαν στο ΝΤΟΥΚΟΥ …Αντίθετα έφεραν αμηχανία και αν μάλιστα συνοδευόταν και απο κάποιες άλλες κινήσει θα έφερναν το σωστό αποτέλεσμα !

Όσο όμως και να μην θέλουμε να το αναδείξουμε, δεν καταλαβαίνουμε την διαρροή του ΓΕΕΘΑ για την μη Μετακίνηση των Μονάδων στο Μακεδονικό Πρακτορείο !

Δεν χρειαζόταν και δεν καταλαβαίνουμε και το λόγο ...Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ  γιατί να έχει λόγο να διαψεύσει την Μετακίνηση των Στρατευμάτων και να ησυχάσει το Πόπολο ; Ούτε πολιτικός να ήταν

To Τουρκικό δημοσίευμα  εδώ