Επίθεση της Yeni Safak στον Έλληνα ΥΦΕΘΑ

Επίθεση  κατά του Έλληνα ΥΦΕΘΑ και Επιτίμου Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή απο την  Τουρκική Φιλοκυβερνητική εφημερίδα  Yeni Safak με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του σε τηλεοπτικό Σταθμό

Αναφέρει συγκεκριμένα η Yeni Safak:

«Μια κωμικοτραγική δήλωση ήρθε από την Ελλάδα, όπου η κατάταξη των νεοσυλλέκτων σταμάτησε επειδή δεν υπήρχαν αρκετές στολές.

Ο Έλληνας υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είπε ότι δεν εξετάζει τις προθέσεις της Τουρκία, αλλά τη δυνατότητα. «Έχουμε τη λύση για κάθε σενάριο των αντιπάλων μας. Η μαχητική δύναμη της Ελλάδας είναι εξαιρετική», είπε (σσ ο κ. Στεφανής)».

Αναφέρει ακόμη η Yeni Safak:

«Σημειώνοντας ότι η Ελλάδα έχει κόκκινες γραμμές αναφορικά με την κυριαρχία της, ο κ. Στεφανής συνέχισε: «Εκτιμούμε και εξετάζουμε τα πάντα. Το υπουργείο ακούει και παρακολουθεί τι γίνεται καθημερινά. Κάποιοι λένε ότι το Καστελόριζο δεν είναι Αιγαίο.

Εμείς εκεί καθημερινά εξετάζουμε τις δράσεις μας. Διασφαλίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το δείξαμε στον Έβρο και στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι ήρθαν στο πλευρό μας. Οι «πολιτικοί» ; μπορεί να έχουν διαφορετικές γνώμες, αλλά εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

Το άρθρο κλείνει με την αναστάτωση που σύμφωνα με τη Yeni Safak, προκλήθηκε στην Ελλάδα επειδή «αναβλήθηκε σειρά κατάταξης επειδή δεν υπήρχαν στολές και όπλα για τους νεοσύλλεκτους».


Διάφορα Άρθρα