Έρχονται εκλογές; …Άρχισαν να μοιράζουν Στρατόπεδα σε Δήμους…

Υπογράφηκε την  Παρασκευή (25/11) «Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης,» ανάμεσα στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και το Δήμαρχο Κατερίνης Κωνσταντίνο Κουκοδήμο.

Η υπογραφή αφορούσε την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου Εθνικής Ανάπτυξης Τ.ΕΘ.Α και πιο συγκεκριμένα  τη παραχώρηση στο Δήμο των πρώην στρατοπέδων Γεωργάκη Ολυμπίου και Ταξ/χου Κολομβάκη.

Μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, καθώς ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις του κ. Κουκοδήμου με τον κ. Παναγιωτόπουλο, επήλθε η πολυπόθητη υπογραφή για τον Δήμο Κατερίνης.

Ο  Δήμαρχος Κατερίνης Κωνσταντίνος Κουκοδήμος δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς. Μια ιστορική ημέρα για την πόλη μας, την Κατερίνη. Καθώς έφτασε στο τέλος της μια μεγάλη προσπάθεια. Για την παραχώρηση των δύο στρατοπέδων, στον Δήμο μας.

Ο δρόμος που διανύσαμε για να φτάσει η σημερινή ημέρα, ήταν πάρα πολύ μακρύς. Για την δική μας διοίκηση ξεκίνησε το 2019 και επισφραγίζετε σήμερα με την υπογραφή. Ικανοποιείτε έτσι ένα έτοιμα πολλών δεκαετιών, της κοινωνίας μας και νιώθω πραγματικά περήφανος, ως Δήμαρχος που υλοποιείται.

Οι σημερινές υπογραφές σήμερα σφραγίζουν, την μεγαλύτερη ανάπλαση στην ιστορία του Δήμου μας, με στόχο να παραδώσουμε στους δημότες μας, έναν χώρο πρασίνου, πολιτισμού, αναψυχής και άθλησης.»

Στην συνέχεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους για την ζεστή υποδοχή.

Αλλά και για την ευχαρίστηση που αισθάνεται κάθε φορά που χώροι αξιοποιούνται με τρόπο δημιουργικό και προς όφελος των πολιτών της κάθε πόλης!