Κυνικός ο Ερντογάν: Μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά!

«Μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την περίπτωση οποιασδήποτε απειλής κατά της Τουρκίας και πρόσθεσε: «Θα το επιτρέψουν άραγε κάποιοι; Πάει τελείωσαν πια αυτά»….Αναφερόμενος  και στέλνοντας μήνυμα στις ΗΠΑ!

Ο Ερντογάν στην ομιλία του κατά το Συμβούλιο Νεολαίας 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Yahya Kemal Beyatlı, δήλωσε τα εξής:

«Κανείς δεν έχει και δεν θα έχει την δύναμη να διαμελίσει αυτά τα εδάφη της πατρίδας μας. Θα πάμε όλοι μαζί καταπάνω αυτών που θα επιχειρήσουν να το κάνουν, στο Γκάμπαρ, στο Τέντουρεκ, στο Τζούντι, στο Μπεστλέρ-Ντερελέρ, στο Κάντιλ, μπορεί και με F-16, θα πάμε προς τα κει.

Οπουδήποτε υπάρχει κάποια πρόκληση εναντίον μας, ναι μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά. ‘Άραγε θα το επιτρέψουν κάποιοι;’. Πάνε αυτά τελειώσανε.

Όσο αυτοί που είναι στρατηγικοί μας εταίροι, σέβονται μαζί με μας το δίκαιό μας, θα τους σεβόμαστε και εμείς. Ειδάλλως, χωρίς παρεξήγηση».

Σχόλιο: Καλά θα κάνουν κάποιοι Εθνοπατέρες της Βουλής των Ελλήνων τύπου Μπαλάφα που έλεγε οτι θα το διακινδυνέψουμε να πάρουν πολύ σοβαρά τις δηλώσεις του Ερντογάν και όχι  να είναι αλλού για αλλού!Περισσότερα Άρθρα