Ετοιμάζεται η επιστροφή του «Αριστοκράτη» στο Άμυνας ;

Η  φημολογούμενη  «επιστροφή του Αριστοκράτη στο ΥΠΕΘΑ»  κατά τον επερχόμενο ανασχηματισμό …Αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της Άμυνας

Κανείς δεν πίστευε από τους σχετικούς του χώρου στο Άμυνας, ότι με το πέρασμα της θητείας του Αβραμόπουλου θα μας έβγαινε μάγκας και μάλιστα από τους ποιο σκληρούς !

Ίσως να φταίει το στυλ του ,ίσως να φταίει και ότι ποτέ δεν εκνευρίζεται , φροντίζοντας βέβαια σαν καλός διπλωμάτης που είναι, να μην φανερώνει ποτέ τα συναισθήματα του!

Κάποτε κάποιος Επιτελής του Πενταγώνου είχε πει “ και να σε αποστρατεύσει δεν θα μπορέσεις να του κρατήσεις κακία !”

Μπορεί να λένε κάποιοι άσπονδοι φίλοι του για το αριστοκρατικό του στυλ ,αλλά έχει κερδίσει τους Στρατιωτικούς και αυτό δεν είναι και από τα εύκολα, όταν έχει να κάνεις με ιδιόρρυθμους και δύσκολους ανθρώπους !

Όμως ο Αβραμόπουλος έδειξε ένα παράξενο τσαμπουκά και το πήγε κατά τη διάρκεια της θητείας του …από δείχνει μέχρι και τα σήμερα για Στρατηγικό σχέδιο στο ΥΠΕΘΑ και αυτό θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Άμυνα!

Η κόντρα Τότε με το “δημοκρατικό κατεστημένο ¨ στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη στη θητεία του και η λάσπη που εκτοξεύτηκε με την δήθεν την  οικονομία καυσίμων δεν τον άγγιξε …

Αλλά αντιθέτως οι Θεσσαλονικείς τον αγκάλιασαν και κατέβηκαν όλοι στη Παρέλαση !

Η συνέχεια είναι εντυπωσιακή καταιγισμό από Στρατιωτικές Ασκήσεις και Βολές Έβρος και Νησιά  με αποκορύφωμα τον “ΛΕΥΚΟ ΑΕΤΟ και τους S-300” όπου τελείωσε μια ακόμη «Εθνική Ήττα»

Αλλά και στο χώρο της Πολεμικής αεροπορίας έκτελέστηκε η Βολές απο μαχητικά στο Πεδίο Βολής της Κρανέας με την επωνυμία «ΚΑΜΠΡΕΡΟΣ 2014 »  με  αρχηγό του ΑΤΑ τον Πτέραρχο (Ι) χρήστο Βαίτση που δεν ξανάγινε απο τότε!!

H μεγάλη ζαριά του όμως που έκανε το Πολεμικό μας Ναυτικό να “μαγκέψει” ήταν η απόφαση του να έρθει σε συμφωνία και να τελειώσει και το σήριαλ των Υποβρυχίων !

Υπήρχε η πολιτική άποψη κάποιων άσχετων που θα διακινδύνευαν λέει την Τουρκική επιθετικότητα αρκεί να μην πάρουμε τα Υπερσύγχρονα υποβρύχια μας που θα μας έκαναν κυρίαρχους στο Αιγαίο ,όταν οι γείτονες ναυπηγούν Ελικοπτεροφόρο προφανώς όχι για Κρουαζιέρα !

Να πιστέψουμε τις φήμες ότι επιστροφή του Αβραμόπουλου στο Άμυνας είναι ζήτημα ημερών ;
Ίδωμεν