Έτοιμοι & 2000 Μισθοφόροι των Τούρκων για την Εισβολή στη Συρία

Ο Μισθοφορικός απο τους Τούρκους Συριακός Στρατός (FSA), ο οποίος συμμετείχε στις επιχειρήσεις Ασπίδα Ευφράτη και Κλάδος  Ελιάς μαζί με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες για ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη.

Οι Μισθοφόροι  έδειξαν την Κυριακή  μέρος απο τις στρατιωτικές ασκήσεις και τις προετοιμασίες των 2.000 μελών του τμήματος Al-Hamza που συνδέονται με την FSA και των μελών του ομίλου Suleyman Shah στις στρατιωτικές περιοχές κατάρτισης στην περιοχή Afrin της Συρίας, η οποία εκκαθαρίστηκε από την οργάνωση YPG / PKK.

Ο διοικητής του τμήματος Al-Hamza, Sayf Abu Bakr, δήλωσε στο  Anadolu ότι η ολοκληρωμένη στρατιωτική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας πιθανής επιχείρησης ανατολικά του ποταμού Ευφράτη στη Συρία, που καταλαμβάνεται από την οργάνωση YPG / PKK.

Είπε ότι τα μέλη της FSA που συμμετείχαν στην άσκηση διδάσκονταν τακτικές μάχης για να αντιμετωπίσουν  τους Κούρδους σε συνθήκες Ανταρτοπόλεμου

«Ολοκληρώσαμε τις Ετοιμασίες μας  για να ξεκαθαρίσουμε την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη από τηνοργάνωση YPG / PKK. Είμαστε έτοιμοι για την επιχείρηση», δήλωσε ο Abu Bakr.

Το τμήμα Al-Hamza ιδρύθηκε το 2015  και αποτελείται από 6.500 Άραβες, Tουρκέμιους και άλλα μισθοφορικά «Στελέχη»


Διάφορα Άρθρα