Έτοιμοι για όλα ήταν οι Εκτελεστές της Ζακύνθου…Εντοπίστηκε και 2ο Καλάσνικοφ στο καμένο Ι.Χ

Άλλο ένα καλάσνικοφ, εκτός από αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση του 54χρονου Ζακυνθινού, βρήκαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκαν και τελικά έκαψαν οι δράστες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zantereport, το δεύτερο καλάσνικοφ, δεν ήταν άδειο και βρέθηκε στο πάτωμα του αυτοκινήτου στη θέση του οδηγού και αυτό καμένο.

Οι αστυνομικοί που κάνουν τις έρευνες, μιλούν για το απόλυτα επαγγελματικό χτύπημα όχι μόνο για τον τρόπο εκτέλεσης, αλλά κυρίως για την προετοιμασία και τα μέτρα που έλαβαν, με απόλυτη προσοχή στις λεπτομέρειες, οι δράστες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη δολοφονία.

Αρχικά, πέραν της φωτιάς που έβαλαν στο αυτοκίνητο, αφήνοντας μέσα τα δύο καλάσνικοφ, για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε ίχνος αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, είχαν περάσει με γράσο όλες τις σφαίρες και των δύο όπλων για να μην αφήσουν ίχνη DNA

Η πινακίδα του αυτοκινήτου δεν ήταν κλεμμένη αλλά πλαστή και ο αριθμός της αντιστοιχεί σε κερκυραϊκό Ι.Χ. του οποίου ο ιδιοκτήτης προφανώς και δεν είχε ιδέα.

Το αυτοκίνητο είχε φιμέ τζάμια με αποτέλεσμα να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους σε κάποιο από τα βίντεο που μέχρι τώρα έχει εξετάσει η αστυνομία.

Η διαδρομή που ακολούθησαν και το σημείο το οποίο εγκατέλειψαν και έκαψαν το αυτοκίνητο είχαν σχεδιαστεί με ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Το ότι είχαν δύο όπλα και όχι ένα, δείχνει ότι και ήθελαν να σιγουρέψουν το χτύπημα σε περίπτωση που το ένα πάθαινε π.χ. εμπλοκή, αλλά και ότι ήταν έτοιμοι για μάχη είτε δέχονταν πυρά από τη συνοδεία του θύματος είτε αν καταδιώκονταν, ακόμα και από αστυνομικούς.