Έτσι ξεκίνησε η Εξέγερση των Λάθρο στη Σάμο( video) ..Χθες η Λέσβος ,σήμερα η Σάμος ,αύριο που;

Χθές ήταν η νήσος Λέσβος ,σήμερα η Σάμος ,αύριο ένας Θεός ξέρει που; Όλα πάντως δείχνουν οτι πρόκειται για μα ελεγχόμενη εξέγερση  λαθρομεταναστών με σκοπό να πιεστεί η Ελληνική Κυβέρνηση και να μεταφέρει τους Λαθρομετανάστες στην Ενδοχώρα

Όλα άρχισαν όταν δύο ομάδες δήθεν  προσφύγων, Αφγανών και Σύρων, όπως λένε πληροφορίες, συναντήθηκαν σε δρόμο του νησιού.

Εντελώς ξαφνικά αρχίζουν να διαπληκτίζονται με μπουνιές, κλωτσιές ακόμη και με αιχμηρά αντικείμενα. Καταστηματάρχης εξάλλου που βρισκόταν στο σημείο, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, βγήκε από το μαγαζί του, προσπαθώντας να τους σταματήσει ή να τους διώξει.

Το επεισόδιο αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το GrTimes, ήταν η αφορμή να ξεσπάσουν βίαιες συγκρούσεις και στο ΚΥΤ Σάμου, στη διάρκεια των οποίων εκδηλώθηκε και η μεγάλη πυρκαγιά, περίπου στις 10μμ. Τουλάχιστον 3 Σύροι τραυματίστηκαν με αιχμηρά αντικείμενα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τα θλιβερά επεισόδια και η κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου, μόνο τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί. Α


Διάφορα Άρθρα