Οι Ευέλπιδες επιχειρούν στα Χιόνια & Εκτός Αττικής Οδού

Οι Εικόνες των Ευελπίδων να μοιράζουν τρόφιμα και νερό όλη την νύχτα της Δευτέρας στους Εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού έκανε το γύρο του Διαδικτύου και εκτός Ελλάδος ,γεμίζοντας με υπερηφάνεια  τον Ελληνισμό απανταχού της ΓΗΣ !

Δυστυχώς υπήρχαν και οι Κριτικές από τους γνωστούς το γιατί να επιχειρήσουν οι Ευέλπιδες και οι Οπλίτες για υπέρ ενός παρόχου σε Ιδιωτικό δρόμο …Αλλά οι Ευέλπιδες και το σύνολο των Δυνάμεων που επιχείρησαν κατά θεομηνίας  του χιονιά, δεν υπηρέτησαν την Αττική Οδό ,αλλά τους Εγκλωβισμένους οδηγούς ,ώστε να μην έχουμε άσχημα αποτελέσματα που όλοι μας απευχόμαστε !

Το κακό είναι οτι αυτοί που δήθεν κόπτονται για την Εμπλοκή του Στρατού στην Αττική Οδό είναι οι εκείνοι που δεν κάθε θεομηνία φωνάζουν και ωρύονται γιατί δεν βγαίνει ο Στρατός να συνδράμει !!!!

Οι Ευέλπιδες απέδειξαν περίτρανα οτι μπορούν να μοιράζουν τροφή ,νερό και Κουβέρτες στους συνανθρώπους μας που κινδύνευαν απο την παγωνιά, Αλλά  και ταυτόχρονα να επιχειρούν εκπαίδευση και στα Χιόνια για την αποστολή τους που είναι η  άριστη εκπαίδευση με όλες τις Καιρικές συνθήκες

Μπράβο τους