Έβγαζαν «Καρδιακούς» τους Τούρκους Χειριστές των F-16 οι … Γιατροί του «GATA»

Μεγάλο και απίστευτο σκάνδαλο έχει αποκαλυφτεί αυτές τις μέρες στην Τουρκία, γιατί έγινε γνωστό ότι στο μεγάλο στρατιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, το Gülhane……δρούσε οργανωμένη ομάδα ιατρών που έβγαζαν επανειλημμένες διαγνώσεις σε Τούρκους πιλότους ότι είναι… καρδιακοί με συνέπεια να μην μπορούν να πετάξουν με τα F-16.

Σύμφωνα με την αναφορά του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας, παραπέμπονται στο Γενικό Κακουργιοδικείο με την κατηγορία ότι είναι συνωμότες του Φετουλάχ Γκιουλέν. (;). μεγάλη ομάδα γιατρών του GATA, δηλαδή του στρατιωτικού πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης…

Οι Γιατροί κατηγορούνται του GATA ότι κατασκεύαζαν ψευδείς διαγνώσεις σε μια σειρά πιλότων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται σαν ανίκανοι να πετάξουν. Οι πιλότοι αυτοί ανελάμβαναν ελαφρές υπηρεσίες, (Ι4),στην πολεμική αεροπορία.

Οι διαγνώσεις αυτές επηρέασαν μόνο την περίοδο 2008-2014 περί τους 80 πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, με αποτέλεσμα να στερηθεί η πολεμική αργοπορία τις υπηρεσίες σημαντικού αριθμού των πιλότων της.

Οι πλαστές διαγνώσεις που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας κάνουν λόγο για 104 πιλότους.-χειριστές των F-16!

Η συνομωσία αυτή που ονομάστηκε χαρακτηριστικά : «Pilotların kalpleriyle oynamışlar», δηλαδή, «Έπαιξαν με τις καρδιές των πιλότων», κατά της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, όπως αναφέρεται κατευθύνονταν από κύκλους που πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν, με σκοπό να πλήξουν το αξιόμαχο της και σε προέκταση τον ίδιο τον Ερντογάν.

Αυτά τα απίθανα από την άλλη πλευρά του Αιγαίου!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχολιο:Επειδή έχουμε ακούσει πολλά και διαφορά καλά είναι να ..κρατάμε και τα μπόλικα ,αν και το ψάχνουν οι Τούρκοι στο Πακιστάν  δεν είναι τυχαίο !

  • Μόλις αρχίσουν να φεύγουν οι ΑΙΜ-9 και ΑΙΜ-120 , τότε θα τους βγάλουν και εισητήριο
    για χειρουργείο.