Εξοντώθηκαν Υψηλόβαθμα Στελέχη της Χαμάς (video)

Τουλάχιστον πέντε είναι, σύμφωνα με την πληροφόρηση από το Τελ Αβίβ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς που σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές των τελευταίων ωρών τη Γάζα – Ποιες θέσεις κατείχαν.

Άλλο ένα πλήγμα στην ηγετική δομή της Χαμάς φαίνεται πως πέτυχαν οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ κατά τις αδιάκοπες επιδρομές τους στη Λωρίδα της Γάζας, τόσο από αέρος όσο κι από τα χερσαία σύνορα πλέον – πριν από τη μεγάλη επιχείρηση που ετοιμάζεται για παραπάνω από μία εβδομάδα.

Όπως ενημέρωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο Μαντάτ Μουμπασάρ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των αεροπορικών βομβαρδισμών που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της νύχτας.

Πρόκειται για τον διοικητή του τάγματος του Δυτικού Χαν Γιουνίς, ο οποίος -κατά τους Ισραηλινούς- ήταν υπεύθυνος για βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες τόσο στρατιωτών όσο και αμάχων.

Για να γίνει μάλιστα πιστευτή η πληροφορία, δημοσιεύτηκε υλικό από το «χτύπημα» των Ισραηλινών στην περιοχή στην οποία, ειπώθηκε πως, βρισκόταν ο Μουμπασάρ.

Ο βομβαρδισμός στο εν λόγω στρατηγικό σημείο ήταν ένα από τα 250 και πλέον πλήγματα που, σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, κατάφερε ο ισραηλινός στρατός σε παλαιστινιακούς στόχους, συμπεριλαμβανομένης μιας μυστικής σήραγγας στη Γάζα γεμάτης όπλα και πυρομαχικά.

Πρόκειται φυσικά για επιθέσεις που έχουν οδηγήσει στον θάνατο ή στη δυστυχία και εκατοντάδες Παλαιστίνιους αμάχους.

Η Χαμάς δεν επιβεβαίωσε, ούτε όμως διέψευσε την πληροφορία που μεταδόθηκε από το αντίπαλο στρατόπεδο.

 

Δείτεκαι αυτά


ΣχετικάΆρθρα

Next Post