Το «Φάντασμα των Καταδρομών » ο Στρατηγός Συναδινός …Έδωσε τα χέρια με τον Καρατζαφέρη !

Απο αλλού το περιμέναμε απο αλλού μας ήρθε ... Έδωσαν τα χέρια για Συνεργασία και κοινή κάθοδο στις  Επερχόμενες Ευρωεκλογές, ο Στρατηγός Συναδινός ,με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη !

Να θυμίσουμε οτι ο Στρατηγός Συναδινός νυν Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής στις προηγούμες εκλογές που κατέβηκε για πρώτη φορά σε εκλογές ήταν πρώτος σε ψήφους και κυριολεκτικά Σάρωσε

«Στις εκλογές θα συγκροτήσουμε ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο με ανθρώπους στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη» αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέροντας ενδεικτικά ..]

.Tο «Στρατηγό Συναδινό ο οποίος ηγείται μίας μεγάλης πατριωτικής ομάδας αποτέλεσμα της συμπτύξεως διαφόρων μικρών σχηματισμών».

«Ένας άνθρωπος σοβαρός με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις και να ακουμπήσει κανείς επάνω του», όπως επισήμανε.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ συνέχισε: «Ναι (ήταν στην Χρυσή Αυγή) και έφυγε γιατί διαφώνησε με την πολιτική της. Ένας άνθρωπος που έχει περισσότερες από 100.000 ψήφους».

«Ο πρώτος στόχος είναι οι Ευρωεκλογές και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Σαφώς θα είμαι υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο.

Θα αλλάξουμε την Ευρώπη σαφώς. Δεν είναι το μέλλον της Ευρώπης ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ο Μακρόν. Το αύριο είναι ο Σαλβίνι, ο Όρμπαν και όλοι αυτοί», είπε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Έγιναν λάθη και αυτά τα λάθη έφεραν μια λάθος συμφωνία.

Εμείς κρίνουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λεόντειος, δεν είναι προϊόν της ελεύθερης βούλησης του λαού, ουτε καν των αντιπροσώπων. Είναι προϊόν πιέσεως και κάθε λεόντειος σύμβαση εκπίπτει».

Υποστήριξε μάλιστα πως ο  Τσίπρας έδωσε και το Μακεδονικό και το ελληνοτουρκικό.!!!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η συμφωνία έχει ήδη κλείσει και αναμένονται οι υπογραφές την ερχόμενη Πέμπτη …Όπου θα υπάρχει και η σχετική Ανακοίνωση