«Φέτες» έκανε τον Βαρεμένο ο Κυρανάκης :Είσαι η ξεφτίλα του Κοινοβουλίου (video)

>Η κατάσταση ήδη μύριζε μπαρούτι καθώς είχε προηγηθεί η απίστευτη χτεσινή δήλωση του  Βαρεμένου, ο οποίος επικαλούμενος άρθρο τοπικού εκδότη στον Έβρο υποστήριξε ότι αυτοί, «που βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους».

Παράλληλα ο όρος «τυχοδιωκτισμός» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της εκπομπής αναφερόμενος στις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης τις τελευταίες μέρες, ήταν η σπίθα που άναψε το φυτίλι.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος προκαλώντας την έκρηξη του Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος προκαλώντας την έκρηξη του Κωνσταντίνου Κυρανάκη.
Προπαγάνδα του Ερντογάν

Ο βουλευτής της ΝΔ με τη σειρά του αποκάλεσε «ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου» τον  Βαρεμένο και τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν.

«Βλέπουμε έναν πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Την ώρα που η Ελλάδα δίνει αγώνα στον Έβρο για να προστατεύσει τα συνορα της, εσείς υιοθετείτε την προπαγάνδα της Τουρκίας.

Είστε η ντροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου κύριε Βαρεμένε.

«Δεν απαντώ σε αυτή την κινούμενη αθλιότητα δίπλα μου», ανταπάντησε ο Γιώργος Βαρεμένος και ακολούθησε άγριος τσακωμός, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί με αποχώρηση.

«Να αποχωρήσετε, κύριε Βαρεμένε, να αποχωρήσετε από την εκπομπή και από την πολιτική» είπε τότε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. είστε η ξεφτίλα του Κοινοβουλίου