Γελάει με τους νεκρούς Χειριστές μας ο… Άσχετος Τσίπρας που το έπαιξε & Ηγέτης (video)

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη >Τσίπρα</ στον Alpha, στην οποία περιέγραψε πώς πληροφορήθηκε τον θάνατό τους – Για επίδειξη μέγιστης ασέβειας  σε νεκρούς Αξιωματικούς , μιλούν οι Αξιωματικοί  της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Ως επίδειξη μέγιστης ασέβειας απέναντι στους δύο νεκρούς πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου του 2015 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν κύκλοι της ΠΑ το γέλιο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά την περιγραφή του σχετικού τηλεφωνήματος που έλαβε από τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο , του πρώτου -όπως είπε -όταν μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

GRA271. LOS LLANOS (ALBACETE), 26/01/2015.- Dos pilotos han fallecido y otras diez personas han resultado heridas -seis de gravedad- al estrellarse un avión F-16 griego en la base aérea de Los Llanos (Albacete).

Οι δύο Έλληνες πιλότοι είχαν χάσει τη ζωή τους, όταν το διθέσιο μαχητικό F-16 με το οποίο πετούσαν, συμμετέχοντας σε νατοϊκή άσκηση, κατέπεσε στην αεροπορική βάση Los Llanos, βυθίζοντας στη θλίψη τη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Εξαιτίας του γεγονότος, μάλιστα, είχε κηρυχτεί και τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλες τις μονάδες του στρατεύματος.

Επρόκειτο για ένα από τα πλέον τραγικά, όσο και πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα στην Ευρώπη, σε επίπεδο ΝΑΤΟ, δεδομένου ότι, πέραν των δύο Ελλήνων πιλότων, τη ζωή τους είχαν χάσει άλλα εννέα άτομα, ενώ είχαν τραυματιστεί ακόμη 19 διαφόρων εθνικοτήτων.

Το ελληνικό μαχητικό είχε παρουσιάσει βλάβη στο σύστημα ελέγχου κατά τη διαδικασία απογείωσης και ενώ κινείτο με τη μέγιστη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε «πύρινη μπάλα», παρασέρνοντας τουλάχιστον άλλα πέντε μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στην πίστα της βάσης Los Llanos.

Όλο το παραπάνω σκηνικό, προφανώς, ο πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή συνέντευξη, που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το θεώρησε ως κάτι εξαιρετικά αστείο, γελώντας συνεχώς ενόσω περιέγραφε το σχετικό τηλεφώνημα από τον τότε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκο.

Η ιλαρότητα με την οποία επανέφερε στη μνήμη του το περιστατικό ο Άσχετος Τσίπρας που ακόμα και σήμερα πίστευε οτι ήταν επίδειξη η Συμμετοχή των Χειριστών μας  στο TLP… είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του κόσμου, ενώ στην κυριολεξία αμέτρητες ήταν οι επικριτικές αναρτήσεις που, από την πρώτη στιγμή, «κατέκλυσαν» τα κοινωνικά δίκτυα, στηλιτεύοντας του Πρωθυπουργού της Χώρας