Γενικός Ξεσηκωμός στη Βόρειο Ήπειρο …Σπεύδουν από παντού στον Αποχαιρετισμό του Έλληνα (Video με τη σορό του Ήρωα )

Στο χωριό Βουλιαράτες κοντά στην οικογένειά του η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη. Στο χωριό επικρατεί ηρεμία ενώ αναμένεται και πλήθος κόσμου που θα δώσει το παρών στην κηδεία του 35χρονου ομογενή.

Τη σορό παρέλαβαν από τα Τίρανα χθες ο πατέρας και η αδερφή του δολοφονηθέντος  Κωσταντίνου Κατσίφα …Ντυμένος Με την Στρατιωτική στολή των Ελλήνων  Καταδρομών και με  την Ελληνική Σημαία  σκεπασμένη το φέρετρο του , θα κατέβει στη Γη την Ελληνική όπως έλεγε ο πάντα Κωνσταντίνος

Ενώ Συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δερόπολης, στον οποίο ανήκει διοικητικά το χωριό Βουλιαράτες και αποφάσισε να καλυφθούν από τον δήμο τα έξοδα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ κατά τη συνεδρίαση τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 35χρονου.

Νωρίτερα, είχε παρέμβει και ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, ο οποίος είχε ζητήσει να δοθεί η σορός του Κατσίφα για να ταφεί «σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση και να γαληνέψουν οι ψυχές όλων».

Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε αποκλειστικά από Αλβανούς ιατροδικαστές είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας Ευθύμιος Ναυρίδης. Περιμένουμε τις νεότερες ανακοινώσεις από την πορεία των ερευνών διευκρίνισε.