Για Εθνική υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ στη Θράκη …Μίλησε ο Καμμένος!

Στη διαφορετικότητα της εθνικής – όπως χαρακτήρισε – υποψηφιότητας του Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εστίασε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη.66251-kuik-thraki

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα ξεκινά εδώ στη Θράκη, από την Αλεξανδρούπολη, η πορεία προς το λαό της Θράκης για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις ευρωεκλογές.

Είμαστε πολύ περήφανοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που εκτός από την πρωτεύουσα και από την περιφέρεια της Μαγνησίας στηρίζουμε υποψήφιο περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για καθαρά εθνικούς σκοπούς.

Δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούμε πολιτικά την υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ. Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ, όπως ζητάμε να τη στηρίξει το σύνολο των κατοίκων της Θράκης, διότι τα κόμματα της εξουσίας, αλλά και τα κόμματα που θέλουν να γίνουν εξουσία έχουν μπει στη λογική της διαπραγμάτευσης με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν, ότι το βράδυ που θα κερδίσει ο Τέρενς Κουίκ την περιφέρεια της Θράκης δεν θα μπει η σημαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε καμία τηλεόραση, θα μπει σκέτη η ελληνική σημαία και δεν πρόκειται ποτέ να την εκμεταλλευτούμε πολιτικά.

Είμαι όμως εδώ και με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και τον βουλευτή της Θράκης μας Μαρίνο Ουζουνίδη – δεν είναι βουλευτής Έβρου, είναι βουλευτής της Θράκης, μέχρι να εκλέξουμε και σε άλλες περιοχές – προκειμένου να περάσουμε και το μήνυμα των ευρωεκλογών. Δεν είναι αποσυνδεδεμένα τα εθνικά θέματα με τα θέματα της Θράκης. Η ιδέα της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης που θα οδηγήσει τη Θράκη σε Κοσσυφοπέδιο, δηλαδή θα ενισχύσει εκείνους τους μηχανισμούς που συντηρούνται από το τουρκικό προξενείο, ξεκινά από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Βρυξέλλες. Δεν πρόκειται στις Βρυξέλλες τα εθνικά δίκαια να τα στηρίξουν ούτε τραγουδιστές, ούτε επαγγελματίες πολιτικοί, ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε ζογκλέρ, ούτε ταχυδακτυλουργοί, ούτε διευθύνοντες σύμβουλοι διαπλεκομένων συμφερόντων.

Τα συμφέροντα της Ελλάδος στην Ευρωβουλή και ιδιαίτερα της Θράκης θα τα υποστηρίξουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές σήμερα και ευρωβουλευτές αύριο, οι οποίοι έχουν εθνική συνείδηση και γνωρίζουν τα εθνικά θέματα. Για αυτό είμαστε περήφανοι για τη λίστα των ευρωεκλογών που έχουμε παρουσιάσει και με τους υποψήφιους θα περπατήσουμε πόλη – πόλη, χωριό – χωριό όλη τη Θράκη.

Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζουν από έναν υποψήφιο αρεστό του προξενείου για να πάρουν ψήφους. Αυτό το νταραβέρι, το οποίο έχουν ανοίξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σταματάει με την υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και για αυτό το λόγο σας είπα ότι εμείς δεν το εκμεταλλευόμαστε πολιτικά και ζητάμε τη συμπαράσταση από τους Έλληνες είτε είναι δεξιοί, είτε είναι αριστεροί, είτε είναι κεντρώοι, είτε είναι απολιτικοί. Πρόκειται για μια εθνική υποψηφιότητα και ως τέτοια τη στηρίζουμε και εμείς