Για ποιον δουλεύει τελικά στη Θράκη ο …Αντιπρόεδρος του «DEB» Χασάν Χασάν ;

Ο κ. Χασάν Χασάν είναι εργαζόμενος στην εφημερίδα Γκιουντέμ που βγαίνει στην Θράκη και ταυτόχρονα  είναι και αντιπρόεδρος στο Κόμμα-Όργανο της Άγκυρας στη Θράκη DEB.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα έγινε το Αλεβίτικο κουρμπάνι του Μουρσέλ Μπαλί κοντά στο Μικρό Δέρειο. Πρόκειται για μια ακόμη τελετή που οργανώθηκε από τους Αλεβίτες της περιοχής ΧΩΡΙΣ να είναι καπελωμένοι πια από το προξενείο και τον ψευδομουφτή Σερίφ..

Πήγε εκεί λοιπόν εκεί και ο Χασάν Χασάν και κάλυψε δημοσιογραφικά την τελετή. Όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο, αν και Αντιπρόεδρος του Τουρκοκόμματος  DEB δεν του έδωσαν τον λόγο στην τελετή. Διότι οι άνθρωποι εκεί ξέρουν πως το DEB είναι ενεργούμενο του Σουνιτικού -Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Αυτό πια μόνο κάποιοι ελληνόφωνοι επαγγελματίες- ¨ανθρωποδικαιωματάδες¨ δείχνουν να μην το ξέρουν….

Το περίεργο είναι πως αν και κάλυψε το γεγονός, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Γκιουντέμ δεν δημοσιεύτηκε τίποτε απολύτως

Άρα γιατί πήγε εκεί πέρα; Και τις φωτογραφίες που τράβηξε τι τις ήθελε; Εμείς φυσικά δεν πιστεύουμε κάποιους που μας είπαν πως πάει τις φωτογραφίες κατευθείαν στους ΜΙΤατζήδες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, αλλά καλά θα ήταν κι αυτός όταν καλύπτει δημοσιογραφικά ένα περιστατικό, να δημοσιεύει και κάτι από αυτά …Ώστε να μην δίνει δικαιώματα για τέτοια περίεργα  σχόλια.

Αλλιώς αυτό που κάνει δεν θα το λένε δημοσιογραφία…Στη φωτογραφία ο κ. Χασάν Χασάν βρίσκεται στα δεξιά του προέδρου του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς

ΠΗΓΗ