Η Αρμάδα του «Εκδικητή» έδιωξε την Τούρκικη F/G TCG Gökçeada (F 494) εκτός του Τεμαχίου 6! (video)

veteranos.grΣε  κίνηση με τεράστια  Στρατηγική σημασία και ηχηρό μήνυμα  προχώρησε  η Αρμάδα του  «Εκδικητή»  «USS George H.W. Bush» , που έδιωξε την Τουρκική Φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494) που γυρόφερνε  μέσα στο Τεμάχιο  6 της Κυπριακής ΑΟΖ !

Εδώ και μερικές ημέρες η Τούρκικη Φρεγάτα Φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494) Ίμβρος γυροφέρνει στα νερά της Κύπρου , που σύμφωνα με δηλώσεις των Τούρκων Αξιωματούχων και Κυβερνητικών επιτηρεί την Γεώτρηση της Γαλλοϊταλικής Κοινοπραξίας !

Τις δύο τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι αποθρασύνθηκαν και πλεύριζαν το Τεμάχιο  6 συνοδεύοντας το «Μπαρμπαρός» που κινείτο εντός των τεμαχίων  6 και 7 ποντίζοντας το βυθό με καλώδια !

Χρειάστηκε μια κίνηση της Αρμάδας του Εκδικητή που έπλευσε από το τεμάχιο 11 προς το 6 ώστε οι Τούρκοι να απομακρυνθούν με τις μηχανές  της Φρεγάτας TCG Gökçeada (F 494) Ίμβρος στο  Πρόσω Ολοταχώς και δεν ξαναγύρισαν …

Η Κίνηση αυτή των Αμερικανών δεν είναι τυχαία ..Ενώ μια σειρά γεγονότων θα επιβεβαιώσουν την στήριξη των Αμερικανών στην Κυπριακή Δημοκρατία τις επόμενες ημέρες!