Η «Προσοχή» του Κασιδιάρη που «κούφανε» ακόμη και τους …Καταδρομείς !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κυριακή  πρωί της 31ης Ιουλίου στο Μάλεμε το Στρατόπεδο Αποστολάκη της 1ης ΜΑΛ ,το μνημόσυνο των Πεσόντων Καταδρομέων  σε εξέλιξη και η ατμόσφαιρα βαριά και άκρως συγκινησιακή !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το ριζίτικο της Καρδιάς στην Μνήμη των Πεσόντων Καταδρομέων απο τους ίδιους τους Καταδρομείς θυμίζει αρχαία τραγωδία ,λες και οι Θεοί κατέβηκαν στο κάτω κόσμο μαζί με την λύρα του Ορφέα να κλάψουν για το Χαμό των Καταδρομέων !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι Ριπές στο προσκλητήριο των Πεσόντων με την Κραυγή του Αξιωματικού …Έπεσαν Υπέρ Πατρίδος» θυμίζει σπαραγμό και όλοι κατεβάζουν τα κεφάλια !kas-maleme

Κατάθεση Στεφάνου από τους Επισήμους και τους Πολιτικούς στο Μνημείο…Η «Προσοχή όμως  που χτύπησε» κατά την κατάθεση   του Στεφανιού  ο Βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης  ήταν τέτοια που  «κούφανε» ακόμη και τους Καταδρομείς !

Συμφωνείς ή Διαφωνείς  με τις Πολιτικές Απόψεις του Βουλευτή της Χ.Α δεν μπορείς παρά να επισημάνεις την στάση του στο Μνημείο των Πεσόντων Καταδρομέων του Μάλεμε!

 

 • VAGELIS

  ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ . ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΠΑΛΙ ΗΛΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

 • πετρος μπλουμεδακης

  θα πληγωθούν τα καμένα του Συριζα…με αυτα τα λόγια…

 • Fotis Vlachopoulos

  μπορει να διαφωνω με τις πολιτικες του αποψεις αλλα τουλαχιστον ο κυριος Κασιδιαρης υπηρετησε την πατριδα οπως πρεπει ( αν δεν εχω πληροφορειθει λαθος, ΕΛ.ΔΥ.Κ ) και οχι με τηλεφωνα και αποσπασεις σε μοναδες δυο στασεις του λεωφορειου απο το σπιτι του .

 • ΣΒΕΑ225

  Μα ο Ηλίας ήταν και παραμένει καταδρομεας της 35ης σε αντίθεση με τις πολιτικές ντακοτες που ειναιεπολυαδειουχοι η αστρατευτοι.

 • ΣΒΕΑ225

  35ης μοίρα καταδρομών Κύπρος φίλε.