Είχε μηνύσει και είχε κατονομάσει τους Φυσικούς & Ηθικούς αυτουργούς ο άτυχος Κορφιάτης!

Μήνυση κατά των – κατά τον ίδιο- φυσικών και ηθικών αυτουργών της απόπειρας δολοφονίας κατά του ιδίου και της δολοφονίας της συζύγου του τον Ιούνιο του 2020, είχε υποβάλλει από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 54χρονος επιχειρηματίας Διονύσης Κορφιάτης, ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί στη Ζάκυνθο.

Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr είχε υποβάλλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων που θεωρούς ότι ήθελαν να τον βγάλουν από το μέση, θεωρώντας πως αυτοί ήταν που τον πυροβόλησαν τον περασμένο Ιούνιο και τελικά τον τραυμάτισαν αλλά σκότωσαν τη σύζυγό του Χριστίνα Κλουτσινιώτη.

Υπενθυμίζεται πως τον περσινό Ιούνιο, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν τον 54χρονο και τη σύζυγό του, σκοτώνοντας τελικά εκείνη.

Το θύμα ήταν η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο 54χρονος είχε κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δεχτεί 3 σφαίρες στο σώμα του. Νοσηλεύτηκε σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, ωστόσο κατάφερε τελικά να επιζήσει.

Μήνυση

Λίγους μήνες μετά ο Κορφιάτης υπέβαλλε μήνυση δια του συνηγόρου του Θ. Μαντά, προκειμένου να προωθήσει τις έρευες οι οποίες ειχαν βαλτώσει. Εκεί φέρεται να κατονόμαζε συγκεκριμένα πρόσωπα ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της σε βάρος του απόπειρας, αλλά και απειλών που δεχόταν αλλά και συνέχιζε να δέχεται.

Ήταν , όπως λέει η πλευρά του, μια δραματική έκκληση προς τις αρχές, ότι η ζωή του διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Οι έρευνες παρέμεναν σε βάλτο και τελικά σήμερα το κακό έγινε.

Η δολοφονία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας είχε πάει στο λογιστικό γραφείο για να συζητήσει την ένταξή του σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Την ώρα που βρισκόταν μέσα, εμφανίστηκε έξω από το γραφείο άγνωστος άνδρας ο οποίος άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία του γραφείου προς το μέρος του Κορφιάτη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 54χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ενας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, ενώ το κέντρο της Ζακύνθου έχει αποκλειστεί. Την ίδια στιγμή, οι Αρχές συλλέγουν υλικό που πιθανόν να τους φανεί χρήσιμο στις έρευνες που θα διενεργηθούν. Οι έρευνες σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζονται από θαλάσσης για τον εντοπισμό των δραστών.