Ικαρία:Με εξειδικευμένο κλιμάκιο ενισχύονται οι έρευνες

Με εξειδικευμένο κλιμάκιο το οποίο διαθέτει ειδικό εξοπλισμό για έρευνα και διάσωση ενισχύονται οι έρευνες των ελληνικών Αρχών στην Ικαρία για εντοπισμό της 35χρονης Νάταλι.

Υπενθυμίζεται ότι τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα αντικείμενα που περισυνελέγησαν από το διαμέρισμα που η 35χρονη είχε ενοικιάσει μαζί με τον 38χρονο Κύπριο φίλο της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε συμπεράσματα τις Αρχές σχετικά με τα ακριβή γεγονότα πριν την εξαφάνιση της 35χρονης. Η ΕΛΑΣ, πάντως, αξιολογεί όλες τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Σχετική ανάρτηση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Ικαρίας αναφέρει ότι το Σώμα συμμετέχει στην έρευνα για την Αστροφυσικό που εχει εξαφανιστεί στην Ικαρία. Ταυτόχρονα μέλη απο όλες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α θα συνδραμουν και αυτα στη έρευνα μεταβαίνοντας στο νησί