«Κακή οργάνωση» ή φοβόμαστε κάτι το …Σοβαρό να συμβεί στον Έβρο;

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι Μονάδες της 1ης Γραμμής του Δ’ Σώματος Στρατού επιθεωρήθηκαν κατά σειρά, απο τον Διοικητή της 1ηΣ Στρατιάς Αντιστράτηγο Φλώρο ,απο τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Καμπά και τελευταία απο τον ΓΕΠΣ  Αντιστράτηγο Νομικό !

Μπορεί οι επιθεωρήσεις να βαφτίστηκαν επισκέψεις ,αλλά αν εξαιρέσεις την επιθεώρηση του Στρατάρχη που είναι υπο την διοίκηση του ,οι άλλες δύο επισκέψεις γιατί έγιναν ;

Ο νυν Α/ΓΕΣ ήταν Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού για δύο χρόνια αν και γνωρίζει την περιοχή καλύτερα απο τον καθένα και τις δυνατότητες των Μονάδων που διοικούσε !

Μετά τον Α/ΓΕΣ ακολούθησε και ο ΓΕΠΣ Αντιστράτηγος Νομικός  με την Ομάδα επιθεωρήσεως να ελέγξει τις ίδιες αντιδράσεις των ΤΑΕ  στις ίδιες Μονάδες

Άπαντες διαπίστωσαν ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας, η λειτουργικότητα των μέσων και το εξαιρετικό ηθικό του προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες του Δ΄ΣΣ.

Ερώτημα :  Χρειαζόταν η επίσκεψη και των τριών Αντιστράτηγων στην ΠΕ του Δ’ Σώματος Στρατού για να διαπιστωθεί το αυτονόητο ;

Ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης  έχει υπηρετήσει πρόσφατα στην περιοχή και είναι Άριστος γνώστης ….

Μήπως πρέπει να δώσουμε την δέουσα προσοχή και  σε Μονάδες εκτός Έβρου ; …Εκτός και αν οι Πληροφορίες που έχουν στην Ηγεσία δείχνουν να ετοιμάζεται κάτι το Σοβαρό στον Έβρο !!