«Κακόμοιροι δήθεν πρόσφυγες» του έκλεισαν το δρόμο ,τον χτύπησαν με καδρόνια και πέτρες και ο Εισαγγελέας τον πάει για …Κακούργημα

Ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως», σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε εναντίον του 26χρονου αυτοκινητιστή που ενεπλάκη σε επεισόδιο με πρόσφυγες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας λαθρομεταναστών (έκλεισαν  με το έτσι θέλω το δρόμο στα  Διαβατά Θεσσαλονίκης.)

Ο κατηγορούμενος οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη με πρόσφυγες, όταν εκείνοι απέκλεισαν το δρόμο που διέρχεται από το σημείο της Κατάληψης της Οδού . Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε πρόσφυγα, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι ο 26χρονος οδηγός  οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματισμένο δήθεν πρόσφυγα.

Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις λαθροπρόσφυγες και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους, για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου πρόσφυγα ο οποίος, λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη, όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.

40 αλλοδαποί, που βγήκαν από τη δομή λίγο μετά τις 13:00, προχθές το απόγευμα, έκαναν κατάληψη του οδοστρώματος στη Συμμαχική Οδό τοποθετώντας λάστιχα …

Ωστόσο, τα «αίματα άναψαν» με οδηγούς που ήθελαν απλά να περάσουν από το σημείο , να πάνε στις δουλειές τους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους

Τρία άτομα με πέτρες και με ξύλα άρχισαν να χτυπούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ενώ  τραυματίστηκε ο οδηγός.

Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε συλλήψεις προσφύγων. Ο νταλικιέρης όμως πλήρωσε τελικά τη νύφη … Γιατί έτσι έπρεπε να γίνει !

Τους λαθροπρόσφυγες που αντί να ευγνωμονούν την Ελλάδα που τους φιλοξενεί και τους παρέχει ασφάλεια …τους έριξαν στα μαλακά ,ενώ τον Έλληνα Οδηγό που τον τραυμάτισαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο το πάνε για Κακούργημα