«Κάποιοι χτίζουν καριέρες μέσα απο τα Hot-Spot!»…Λένε στο Στράτευμα!

Åðßóêåøç ôïõ õðïõñãïý ÅèíéêÞò ¶ìõíáò ÐÜíïõ ÊáììÝíïõ óôï êÝíôñï ìåôåãêáôÜóôáóçò ðñïóöýãùí óôï Ó÷éóôü ôçí Ôñßôç 16 Öåâñïõáñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Δεν  πληρώθηκαν όλες  οι θέσεις των Αντιστρατήγων  στο Στρατό Ξηράς όπως και αναμενόταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις των προηγούμενων ημερών μετά και από τις Έκτακτες Κρίσεις …Ειδικά στο Στρατό Ξηράς!

Μετά και την απόφαση του «ΣΑΓΕ» είδαμε την μείωση των Αντιστρατήγων στο Στρατό Ξηράς κατά δύο θέσεις με αποτέλεσμα το ΑΝΣΣ να έχει πλέον 9 ΑΠΟ τα 11 μέλη !

Μπορεί να μην έχουμε τις αντιδράσεις που αναμένονταν μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αλλά δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην  Αποστρατεία του Υποστρατήγου Βασίλη Κουκουλομάτη μέχρι χθες διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων, που τοποθετήθηκε  πριν ένα μήνα από την  μετακίνηση του από την 95 ΑΔΤΕ ,όπου σύμφωνα με  την Ομάδα Αξιολογήσεως του ΓΕΣ είχε επιτελέσει σοβαρότατο έργο!

Αντίθετα δεν είναι λίγοι εκείνοι «Ειδικά  κάποιοι πρόσφατα Απόστρατοι» αρχίζουν να λένε διάφορα και μάλιστα με Ονόματα! …

Όπως λένε οτι  έχει δρομολογηθεί και η μετακίνηση της «…» στα κτίρια του ΓΕΣ και η απόδοση των Κτιριακών συγκροτημάτων στην Περιφέρεια και από εκεί στην στέγαση  των «λαθρομεταναστών !»

Μόνο τυχαίος δεν είναι ο νόμος που επιτρέπει την ίδρυση των Hot-Spot εντός των τειχών στον Αστικό Ιστό !assets_LARGE_t_420_54034098_type13145

Απόστρατοι Αξιωματικοί το συνδυάζουν και με την αναρρίχηση  Ανωτάτων Αξιωματικών στην κορυφή της Ιεραρχίας που όπως λένε «κάποιοι έχτισαν καριέρες στο Στράτευμα μέσα απο τα Hot-Spot..» Και ΄όχι σε Μονάδες Πρώτης Γραμμής  στον Έβρο και στα νησιά !

Εμείς δεν παίρνουμε θέση απλά τα μεταφέρουμε …Αλλά αυτά που λέγονται είναι  πολύ χειρότερα!Περισσότερα Άρθρα