Κάποιος να τον μαζέψει …Ξέφυγε ο Τούρκογυφτος & βρίζει ασύστολα!

image_1486024641_19600899Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, επιτέθηκε και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «ρατσιστή» και «κακομαθημένο».
Σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα «Miligazate», ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις» και πρόσθεσε: «Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του Ρατσιστικού κόμματος».

Ακόμη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι πήρε μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα !!! ότι η ελληνική πλευρά, δεν πρόκειται ρίξει λάδι στη φωτιά με νέες ανακοινώσεις.

«Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις. Έστειλαν μήνυμα και στον Πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει, αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες», τόνισε ο  Τσαβούσογλου
ImageHandler.ashx

Σχόλιο: Πάντως κάποιος πρέπει να τον κάνει τον Τούρκο να το βουλώσει …Ο Τούρκος με θρασύτητα αφού βλέπει οτι δεν πρόκειται να του κάνουμε και τίποτα βρίζει ασύστολα …Μαζέψτε τον γιατί σε λίγο δεν θα μαζεύεται !

Όταν βέβαια δεν τον παίρνει  όπως στην Αυστρία το παίζει κότα αλλά είπαμε …Μάθανε ότι πηδιόμαστε πλάκωσαν και οι Γύφτοι !