Καρέ -Καρέ στο σημείο που χτύπησε η «ΜΕΔΟΥΣΑ 7 » …Εντυπωσιακές (Εικόνες & video)

Ένα Εντυπωσιακό  φωτογραφικό Καρε-Καρέ στο σημείο που χτύπησε η «ΜΕΔΟΥΣΑ 7 » παρουσιάζει το Veteranos .gr …Αν αναλύσουμε τις εικόνες απο την Άσκηση ,εμφανές είναι οτι η παρουσία των επιθετικών και Μεταγωγικών Ελληνικών Ελικοπτέρων  και των Ειδικών Δυνάμεων έπαιξαν  πρωταγωνιστικό ρόλο !

Αναμφίβολα η Παρουσία των Ειδικών Δυνάμεων και των τριών Χωρών  που πήραν μέρος είναι καθοριστική και αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας  οτι ο ρόλος που θα κληθούν  να παίξουν,  θα είναι  είναι καθοριστικός  σε ένα πεδίο Μάχης με πολλαπλές αποστολές σε Αέρα ,Θάλασσα και Ξηρά

Εμείς κατά την γνώμη μας αυτό που είναι πλέον ορατό  ακόμη και σε έναν μη ειδικό και χωρίς  καμιά πείρα αναλυτή ,είναι οτι η Ελλάδα πρέπει να ενισχύσει την Αεροαποβατική της δυνατότητα και να ενισχύσει τις Ειδικές Δυνάμεις και σε έμψυχο υλικό !

Η Ενεργοποίηση της  Αερομεταφερόμενης  Δύναμης   Νοτίου Ελλάδος  με τα Μεταγωγικά Ελικόπτερα ΣΙΝΟΥΚ που παρέλαβε η Α.Σ είναι επιβεβλημένη !

Οι Δυνατότητες της Οποίας  θα καθορίσουν την έκβαση ενός  Αστραπιαίου χτυπήματος αντίδρασης, που ίσως δεν θα είναι καθαρά αμυντικό ή ανακατάληψη Βραχονησίδας !

Να μην ξεχνάμε οτι οι Κρήτες και λόγω της φύσεως τους εδάφους ,αλλά και ανυπότακτου του Χαρακτήρα τους είναι Γεννημένοι Καταδρομείς και με Οπλισμό απο ατα Γεννοφάσκια