«Καρφιά Αξιωματικών» για τα Στελέχη που έκαναν τους …Ξεναγούς στο Περίπτερο της ΔΕΘ!

«Καρφιά» για την απασχόληση των Στελεχών του Στρατεύματος πέραν των ωρών Υπηρεσίας  και μάλιστα σε καθήκοντα  εκτός του Στρατεύματος ,(Ξεναγού )αφήνει Καταγγελία Αξιωματικών  για την κατάσταση που επικράτησε πίσω από τους προβολείς ,στο Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ!

Ωραία η ΔΕΘ και φέτος και εντυπωσιακότατα τα περίπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ξεκίνησαν από πέρυσι με πρωτοβουλία του τώρα Αρχηγού  ΓΕΣ
Ο κόσμος τα χάρηκε πραγματικά και το κοινό αίσθημα στους δύσκολους αυτούς καιρούς ανυψώθηκε. Βέβαια για το αν πρέπει τεθωρακισμένα, ερπυστριοφόρα, σκηνές, ειδικό υλικό να εκτίθενται σε δημόσια θέα ,είναι μια άλλη κουβέντα.
Για τα στελέχη του Γ’ Σώματος Στρατού  που υποχρεώθηκαν να κάνουν ανά ώρα!!!!!!! εφόδους όλο το εικοσιτετράωρο καθ’όλη τη διάρκεια που διήρκεσε η έκθεση, ελέγχοντας άραγε τι, μη υπηρεσιακό χώρο!!!
  Όπως και για τα στελέχη  εκείνα που ανά 8ωρο κάναν τους ξεναγούς στο επισκεπτόμενο κοινό θα βρεθεί να πει κανείς κάτι; Γιατί ούτε μαι απαλλαγή δεν πήραν για τις πέραν του ωραρίου υπηρεσίες τους.
Η πολιτική που εφαρμόζεται για τη σύσφιξη σχέσεων λαού στρατού μάλλον μόνο το πρώτο μέρος αφορά.