«Καρφώνει τον Τσακαλώτο» ο Στρατηγός Μανωλάς και τον «Απειλεί»…Θα ζήσω μέχρι και τα 110!!!

Στο στόχαστρο του Στρατηγού Μανωλά μπήκε ο υπουργός Τσακαλώτος ,που χωρίς να μασά τα λόγια του,»Δεν το συνηθίζει άλλωστε «...Τον «απειλεί ευθέως»  ότι έχει βάλει σκοπό να γίνει ο Εφιάλτης του ,αφού σκοπεύει να ζήσει μέχρι & τα 110

“Αγαπητέ κ.Υπουργε,
Ο Θεός να σας κόβει ημέρες και να μου δίνει Χρόνια για να παίρνω τη σύνταξη μου την οποία απέκτησα υπηρετώντας το Ελληνικό κράτος, δηλαδή κατι τύπους σαν κι εσας , προσφέροντας ασφάλεια και άμυνα στη Πατρίδα. Για να έρθουν μετά από 40 χρόνια να αποφασίζουν για το αν θα μου ξανακοψουν την ήδη πετσοκομενη σύνταξη μου.

Με συγχωρείτε που δεν πεθαίνω από τώρα για να σας τη δώσω ολόκληρη….
Σας γνωρίζω δε ότι γυμνάζομαι ανελλιπώς,προσέχω τη διατροφή μου,διάγω μια ήρεμη ζωή οι δε αποθανόντες συγγενείς μου διηγαν τον βίον τους μέχρι το 100 έτος της ηλικίας τους.

Μετά από τα παραπάνω έχω σκοπό να ζήσω μέχρι το 110 έτος της ηλικίας μου για να μου πληρώνετε σύνταξη μέχρι τότε.

Ελπίζω παράλληλα μέσα στα πλαίσια των μειώσεων των δαπανών του Δημοσίου να προβείτε κάποια στιγμή σε μείωση του μισθού του δικού σας και των συντρόφων σας στο ίδιο επίπεδο που μειώσατε τη σύνταξη τη δική μου.

Ελπίζω να μη σας στεναχωρώ με τη πρόθεση μου αυτή και σας προτρέπω να βρείτε άλλα επιχειρήματα για να περισωσετε τα ψίχουλα που δίνετε για συντάξεις ,γιατι όπως το βλέπω στο Eurogroup του Δεκεμβρίου, δεν θα είστε και πολύ πειστικός.

Δεν σας εκτιμώ ιδιαιτέρως

Στρατηγός Χρήστος Μανωλάς Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Υ.Γ.Οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν! Υπάρχουν κι αυτοί, υπάρχουν ακόμα ΑΝΤΡΕΣ…..