Καταδρομείς αλλά και Νοσοκόμες & Μαστόρια ψάχνει ο Στρατός !!…Πάει το χάσαμε Πατριώτη !!!

Προσλήψεις 2.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) δρομολογεί το υπουργείο Άμυνας προκειμένου να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε έμψυχο δυναμικό και να ανακοπεί η γήρανση του Στρατού....Ενώ οι Πολιτικοί Αρνούνται πεισματικά την αύξηση της Θητείας των Κληρωτών

Το «Πεντάγωνο» έχει ήδη στείλει στο υπουργείο Οικονομικών το σχετικό έγγραφο με τις αναλυτικές καταστάσεις για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» με αυτό ζητείται να εξασφαλιστούν τα κονδύλια για προσλήψεις 2.000 ΟΒΑ το 2020 αλλά και για αριθμό προσλήψεων τα επόμενα δύο χρόνια, το 2021 και το 2022.

Αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι 2000 Οπλίτες θα κατανεμηθούν ώς εξής : Απο 400 σε ΠΝ & ΠΑ και 1200 στο Στρατό ξηράς και εδώ αρχίζουν τα φαιδρά :

Στο Στρατό ξηράς για τις Ειδικές Δυνάμεις  προβλέπονται  μόνο 400 στους Καταδρομείς …Αλλά  και 400 Νοσοκόμες στα  Στρατιωτικά Νοσοκομεία και άλλα άτομα  400 σε Τεχνικές Υπηρεσίες!!!

Σχόλιο: Να βολέψουμε και εμείς τα δικά μας παιδιά …Ο Στρατός θα όμως θα γεμίσει με Μαστόρια και Νοσοκόμες που χρειάζονται για τα Hot -Spot  ώστε οι φώτο των Μακετών να γίνουν και  έργα  !

 


Διάφορα Άρθρα