Καταπέλτης ο Στρατηγός Γκίνης : Αν δεν εφαρμόσουμε την αποτροπή δεν υπάρχει τέλος στο Μεταναστευτικό

Καταπέλτης ο Στρατηγός ε.α και Επίτιμος Α/ΓΕΣ  Γκίνης έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση για το Μεταναστευτικό στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ στην Τηλεόραση του ΣΚΑΙ και κατέληξε !!

Αν δεν εφαρμόσουμε την Αποτροπή και να σταθούμε στα όρια των Συνόρων μας που έχουμε υποχρέωση και δικαίωμα να τα φυλάξουμε δεν  θα υπάρξει τέλος στο Μεταναστευτικό !

Δεν μπορεί να συνοδεύομε τις Βάρκες που έρχονται με το έτσι θέλω στις ακτές  και τα νησιά μας …Να τους σταματάμε και να μην τους επιτρέπουμε την εισβολή !

Δεν μπορεί ανέφερε ο Στρατηγός να τους μεταφέρουμε με τα Αρματαγωγά μας στην Ελευσίνα και  εν συνεχεία στα ξενοδοχεία με τα νέα να ταξιδεύουν  σε ολόκληρο τον Πλανήτη στέλνοντας λάθος μηνύματα που τα εκμεταλλεύονται οι λαθροδιακινητές

Δεν μπορεί αυτοί που θα καταφέρνουν να φτάνουν να μην  συλλαμβάνονται και να οδηγούνται σε κλειστές δομές …

Αν οι Έλληνες μάθουν τα επιδόματα που παίρνουν οι δήθεν πρόσφυγες θα θέλουν να γίνουν οι ίδιοι μετανάστες κατέληξε ο Στρατηγός

Σχόλιο: Αλήθειες ωμές που πονάνε αλλά βλέπεις οι Κυβερνώντες δεν τοποθετούν επικεφαλής Αξιωματικούς που ξέρουν και μπορούν να εφαρμόζουν τα μέτρα που άπαντες γνωρίζουμε …Αλλά όσους λένε όλα Εξαιρετικά !!


Διάφορα Άρθρα