Καταργήθηκαν οι έλεγχοι Καυσίμων στο Στράτευμα …Καταγγέλλει ο τ.Υπουργός Σούρλας

Την αποκάλυψη οτι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σταματήσει οι έλεγχοι στα καύσιμα του Ελληνικού Στρατού έκανε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ Γιώργος Σούρλας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ράδιο Μarconi της Μαγνησίας

Δυστυχώς, επισήμανε ο κ. Σούρλας, παρά τις επανειλημμένες από 10ετίας και πλέον διαπιστώσεις για νοθεία, και την κατάθεση στην Στρατιωτική και Τακτική Δικαιοσύνη, 49 χημικών αναλύσεων καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων που τα χαρακτηρίζουν νοθευμένα και ακατάλληλα για την κίνηση οχημάτων…

Τα κυκλώματα ασύδοτα και ανενόχλητα συνεχίζουν την δράση τους αγνοώντας κάθε Αρχή και μάλιστα σε ένα εθνικό ευαίσθητο τμήμα που εννοείται ότι  πρέπει να τηρείται αυστηρά η νομιμότητα.

Ο κ. Σούρλας ζήτησε να τεθεί τέρμα στη δράση αυτών των κυκλωμάτων, να αναζητηθούν οι διαπλεκόμενοι και όχι μόνο να επιβληθούν κυρώσεις για τα εγκλήματα που διαπράττουν αλλά και να επιστρέψουν στο δημόσιο και τα δισεκατομμύρια που καταχράστηκαν.

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στη σημερινή κυβέρνηση, η οποία όπως δήλωνε θα καταπολεμούσε τη διαφθορά. «Ούτε ένα λίτρο καύσιμα δεν πάνε να πάρουνε από τον Στρατό να το στείλουνε για χημική ανάλυση» επεσήμανε ο κ. Σούρλας.

Πηγή:.thenewspaper.gr