Καταζητείται ο γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας…Για το Φονικό της Ζακύνθου!

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού Αθηναίου επιχειρηματία εξεδόθη από τις Δικαστικές Αρχές και πλέον είναι καταζητούμενος.

Η εμπλοκή του επιχειρηματία και γόνου γνωστής οικογένειας, έγκειται στο γεγονός πως ο προσωπικός του σωματοφύλακας, είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την σύζυγο του Ν.Κ και τραυμάτισε τον ίδιο στην Λιθακιά Ζακύνθου.

Μάλιστα ο Ν.Κ σκιαγραφούσε στη μηνυτήρια αναφορά του τη σχέση του Αθηναίου επιχειρηματία με τον σωματοφύλακα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν όχι μόνο ιδιοκτησίας του, αλλά εν γνώσει του πως θα χρησιμοποιούνταν για την μετάβαση των δολοφόνων από την Κυλλήνη στην Ζάκυνθο προκειμένου να τον δολοφονήσουν.

Άλλωστε ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας είναι ο προσωπικός σωματοφύλακας του γνωστού γόνου της επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον γνωστό επιχειρηματία στο σπίτι του στο Ψυχικό, αλλά και στη βίλα του στα Νότια Προάστια χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Πλέον έχουν ενημερωθεί INTERPOL και EUROPOL, καθώς ο Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας διατηρεί παραθαλάσσια βίλα στο Μονακό και υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως έχει καταφύγει στο πριγκιπάτο.

Πηγή:real.gr/

Φωτο απο το imerazante.gr