Κατεβάζουν στην Πολιτική & το Στρατηγό Φράγκο στο Βορρά;

,

Τα σενάρια που δεν είναι πλέον σενάρια ,φέρουν τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας  Στρατηγό Φράγκο, μετά την αποχώρηση του Καραμανλή από το Κοινοβούλιο ,ως το απόλυτο Φαβορί  που ενώνει  Θράκες & Μακεδόνες !

Δεν είναι λίγοι  αυτοί που εκτιμούν ότι αν ο Στρατηγός αν  Κατέβει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Βελόπουλος που έχει τη Βάση του  στη Νύμφη του Βορρά, θα πάθει το μεγαλύτερο κάζο απο ιδρύσεως της Ελληνικής Λύσης !

Εκτιμάται οτι  ο Στρατηγός  Φράγκος που έχει  σοβαρό έρεισμα στις φτωχογειτονιές της Θεσσαλονίκης θα ενώσει όλους που δεν έχουν πολιτική στέγη ειδικά αυτήν την εποχή  …Μιας και αρκετοί ακολουθούν πρόσωπα και όχι κόμματα

Υπάρχουν  αρκετοί που πιστεύουν ότι αν ο Στρατηγός περιληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας το φαινόμενο της συσπείρωσης θα φέρει  τέτοια εκλογικά αποτελέσματα μη προβλέψιμα ,ειδικά σε Θράκη και Μακεδονία !

Ενώ στο Στράτευμα κανείς δεν θα μπορεί να σταθεί απέναντι του, στους ψήφους των Αξιωματικών και Στελεχών !

Ίσως να είναι  και ο κρυφός Άσσος του Μητσοτάκη  στο Στράτευμα ,απέναντι στους σχεδιασμούς του Τσίπρα για τον  Ναύαρχο Αποστολάκη και τον π.Α/ΓΕΕΘΑ Χριστοδούλου !

 

 • Πόπη Ζώη

  Αν Ο Πρώην Στρατηγός Φράγκος θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη της Ν.Δ τότε πλέον η λέξη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτήν την ενέργεια του Στρατηγού . Αν δε λάβουμε και υπ’ όψιν την ενέργειά του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε πλέον όλα είναι πιθανά .
  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ .

 • WHO DARES WINS

  Μετα τα…»Μπινελικια» προς Πασα κατεύθυνση ενα » χειροφιλημα»…αρκουσε…

 • Dimi Domi

  Ελπίζω να μην κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του να κατέβει στης εκλογές και κυρίως με τον Μητσοτάκη.