Μαζέψτε τα Τούρκικα «μπασμένα» θα τα ψάχνετε…Στα όρια είναι οι Χειριστές στα Μαχητικά μας!

veteranos.grΣτα Όρια φαίνεται ότι είναι οι Χειριστές των Μαχητικών μας με τα Τουρκάκια που άρχισαν να ξεψαρώνουν, αφού τους διαβεβαιώνουν οι Ρωμιοί δεν θα τους Καταρρίψουν!

Τα Τουρκάκια μπαίνουν  καθημερινά στο FIR  με σκοπό μόνο και μόνο  να κάνουν Αερομαχίες, και  η Υπομονή των Χειριστών των  Μαχητικών μας έχει προ καιρού έχει εξαντληθεί….Δυστυχώς η ψυχραιμία που   συνιστούν οι Πολιτικοί μας  στις Παραβιάσεις , φέρνει αντίθετα αποτελέσματα !

Η Αεροπορία μας έχει την Αεροπορική Υπεροχή στο Αιγαίο αλλά για πόσο ακόμη; …Όταν τα μαχητικά μας καθημερινά τα φορτώνουμε με όλες Πτήσεων και εμπλέκονται σε Αερομαχίες και Εμπλοκές !

Το μόνο που απέχουμε από τον πραγματικό Πόλεμο είναι ένας διακόπτης που παραμένει ακόμη στο OFF  δηλώνει Πολεμιστής του Αιγαίου ….

Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι τόσα χρόνια θα είχαμε πολύ λιγότερες απώλειες σε Μαχητικά και Προσωπικό αν είχαμε κόψει απο την αρχή το βήχα στους Τούρκους !

Σήμερα πάντως είχαμε μια Παραβίαση και δύο Εμπλοκές  (Νότια και δυτικά της νήσου Λέσβου ) που δείχνει καθαρά οτι η Τουρκία το ψάχνει ή έχει  πιστέψει οτι δεν θα αντιδράσουμε  όσες Παραβιάσεις και Υπερπτήσεις και αν  μας κάνουν στο Αιγαίο…

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 2η ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     2
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     1

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      –

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      2
ΠΕΡΙΟΧΗ                :     ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική…Αλλά δεν δόθηκε καμιά εντολή για Κατάρριψη σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανόνες και την Πάγια Πρακτική!Περισσότερα Άρθρα