Το Μένος των Συριζαίων κατά του Στρατηγού Φράγκου (video) και …Ο Φόβος των ψήφων των Μακεδόνων

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ tv με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασόπουλου για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά μετά την σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη.

Στην συνέχεια της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ» που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΙ tv μισή ώρα μετά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ζαχαριαδης επιτέθηκε σκαιότατα στον απόντα τ. Υπουργό και  Επίτιμο Αρχηγό του ΓΕΣ..

Η αντιδημοκρατική αυτή του συμπεριφορά συνεχίσθηκε , όταν ζήτησε από τους δημοσιογράφους με θράσος, γιατί να κληθεί  ξανά στο κανάλι ο Στρατηγός Φραγκος… Που να επισημανθεί ανάλυσε τις Τουρκικές προκλήσεις !!

Δείτε το video

Ποιος αυτός που τους κατακεραύνωσε στο συλλαλητήριο της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..

Έλαβε δε  πληρωμένη απάντηση από τους μετέχοντες και ο κύριος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ του ξεκαθάρισε, ότι δεν δέχονται υποδείξεις, ούτε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, για το ποιος θα κληθεί και να επιδείξει σεβασμό στον κύριο Αρχηγό για το έργο που έχει προσφέρει..

Σε μια αδιανόητη έκρηξη, ανέφερε ανακριβώς, ότι τους απεκάλεσε «προδότες», που υπέγραψαν τη συμφωνία των Πρεσπών (Στη διάθεση του το βίντεο της ομιλίας)

Δεν εννοούν τελικά να αποδεχθούν, ότι η ήττα στις εκλογές του 2019 ήταν, διότι παρέδωσαν γλώσσα, εθνότητα και ο Ελληνικός λαός τους αποδοκίμασε και είναι πλέον η βέβαιο, ότι θα χάσουν και τις επικείμενες εκλογές..

Κάτι που δεν το συγχωρούν στο Στρατηγό Φράγκο,  είναι που προσπάθησε να τους αποτρέψει να μην προχωρήσουν στη κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.. Αλλά  &  που κατάφερε μαζί με τους  άλλους συντελεστές του Συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, να μαζέψουν  πάνω απο 1.000.000 Μακεδόνες !

Σχόλιο: Ο Φόβος των Συριζαίων είναι μην τυχόν και ο Στρατηγός Φράγκος κληθεί να συμμετάσχει στις Εκλογές που έρχονται και το τότε θα χάσουν τα αυγά και τα Πασχάλια ,απο τις ψήφους  των Μακεδόνων !

Το video της συνέντεξης του Στρατηγού που επισήμανε οτι ο Τούρκος παραμονεύει και δεν εφησυχάζουμε!!Περισσότερα Άρθρα