Μετά το Σάλο που ξέσπασε για το Μακεδονία Ξακουστή…Το ΥΠΕΘΑ Έσπευσε να τα «αναμασήσει»

Εξηγήσεις  μετά το σάλο που προκλήθηκε, αναφορικά με την υπόθεση της αποβολής του Καταδρομέα, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο που πραγματοποιεί πτώση με αλεξίπτωτο να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», έσπευσε να δώσει   το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

 Όσον αφορά στους λόγους που οδήγησαν στην αποβολή του  το υπουργείο διεμήνυσε ότι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», αλλά το γεγονός ότι συνδέεται με την απερισκεψία του στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται να μην τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του.

 

                                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Διευκρινίζεται ότι ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Σχόλιο: Βέβαια ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει τιμωρηθεί Καταδρομέας ,Στέλεχος Αξιωματικός ή ακόμη και Αρχηγός που έχει βγάλει φωτογραφίες εν ώρα άλματος  γιατί αυτό συνηθίζεται !

Αν ο Καταδρομέας δεν θα τραγουδούσε το Μακεδονία Ξακουστή δεν θα γινόταν απολύτως τίποτε…δεν θα το έπαιρνε κανείς χαμπάρι !