Μια Τετράδα Τούρκικων F-16 έκαναν ανω-κάτω το Αιγαίο…Σάλταραν οι Χειριστές μας!

Μια Τετράδα Τούρκικων Μαχητικών έκαναν  για μισή ώρα άνω -κάτω το Αιγαίο ...Την ώρα που οι Χειριστές των Μαχητικών μας έχουν ξεπεράσει  πια τα Όρια τους …Τους κυνηγάμε καθημερινά και φτάνουμε με το «δάκτυλο  στο ΟΝ»  και εκεί μας σταματάνε λένε !

Επειδή σαν επαγγελματίες που είναι δεν το βγάζουν παραέξω αλλά το σίγουρο είναι οτι τα νεύρα όλων είναι τσατάλια και εκείνο που πονάει περισσότερο ,είναι ότι τους Τούρκους τους Έχουμε …Πόσες φορές πρέπει να το πούμε !

Που θα γινόταν αυτό καθημερινά  σε ποια Χώρα και δεν θα έστελναν τα Τουρκάκια να κάνουν παρέα τον Προφήτη τους ;

Τι να πεις και τι να κάνεις γεμίσαμε απο Πολιτικούς  Παλικαράδες των Τηλεοράσεων και όταν έρχεται η ώρα της Απόφασης το παίζουμε ψύχραιμοι και Λογικοί

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 23η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (4 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    4
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :   14
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    1  16:15 Βορειοδυτικά της νήσου  Ικαρίας

ΠΕΡΙΟΧΗ               :    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

α. 2 εκ των ανωτέρω 14 παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών α/φ F-16 του ανωτέρω σχηματισμού, την 15:48 άνωθεν ν. Ανθρωποφάγοι και την 15:51 άνωθεν ν. Αγαθονήσι, αντίστοιχα, στα 19.000 ft.

Στο Χάρτη φαίνεται η πορεία των Τούρκικων Μαχητικών

β. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική απο δύο F-16 που απογείωσε το ΑΤΑ απο το Αεροδρόμιο της νήσου Λήμνου και ενεπλάκησαν μαζί τους, αφού ήδη είχαν τελειώσει την Αποστολή τους τα Τούρκικα!