Μην κάνεις όνειρα «Μεβλούτ Εφέντη «:..Αυτοί εδώ θα σου κάνουν το «Ορίστε» σε Έβρο και νησιά ! (video)

veteranos.grΑντιδράσεις και από το εσωτερικό της  Τουρκίας έχουμε για τις δηλώσεις  αλλά και από Στρατιωτικούς  που έχουν διαφύγει στο Εξωτερικό και ειδικά Αξιωματικούς των Νατοϊκών Στρατηγείων που γνωρίζουν πράγματα και δυνατότητες!

Τι ακριβώς είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ στους Τούρκους δημοσιογράφους:

« Δεν πρόκειται να μπούμε σε ανταγωνισμούς με μια τέτοια νοοτροπία. Δεν υπάρχει ανάγκη και για να κάνουμε επίδειξη δύναμης…δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ011216-imia

Καλύτερα από όλους γνωρίζουν αυτοί τα όσα μπορεί να κάνει ο Τουρκικός Στρατός όταν έρθει η ώρα. Να το εξηγήσουν αυτό καλά και σε εκείνο το κακομαθημένο παιδί. Και να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας» .

Αυτές οι δηλώσεις έκαναν τους Τούρκους να ανησυχήσουν  μην τυχόν  και εμπλακεί η Πατρίδα τους σε μια πολεμική περιπέτεια με άγνωστα αποτελέσματα και τις ανησυχίες τους  δεν τις έκρυψαν !

Εμείς από την πλευρά μας να θυμίσουμε στον Τούρκο Εφέντη ,όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι Πατεράδες που χάνουν καθημερινά τα παιδιά τους στη Συρία ,στο Ιράκ και την Νοτιοανατολική Τουρκία ….

…Αυτοί εδώ  Εφέντη θα σε κάνουν το Ορίστε στα νησιά και στον Έβρο και ανάθεμα αν μετά σταματήσουν εκεί !

Όσο για τις δυνατότητες του Τούρκικου Στρατού οι Μαχητές των Ελλήνων κάλχασαν και έστειλαν στον Τούρκο ΥΠΕΞ το δικό τους Μήνυμα… Δείτε το  video

Περαστικά σας