Μην ζορίζεστε Πατριώτες ….Οι Περικοπές στο Στράτευμα δεν έγιναν επί Σύριζα!

maxresdefault-1024x576Επειδή ακούμε και διαβάζουμε ακόμη περισσότερα και επειδή τυχαίνει να βγαίνουν τώρα  κάποιοι όψιμοι αγωνιστές που στηρίζουν δήθεν  τα Στελέχη του Στρατεύματος καλά θα κάνουν κάποιοι να  μην έχουν κοντή ή επιλεκτική μνήμη!

Αναφερθήκαμε οτι επι ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και Κυβέρνησης Σύριζα δεν έγιναν περικοπές στα ενεργεία Στελέχη ενώ αντίθετα έγινε επαναφορά  και του επιδόματος της Παραμεθορίου!

Μήπως δεν είναι αλήθεια οτι η επαναφορά του επιδόματος έγινε με εντολή ΥΕΘΑ Καμμένου  όπως και μήπως θυμάστε πότε και πως κόπηκε ;

Απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού αεροπορίας και ναυτικού πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα εθνικά θέματα στο άγαλμα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Να θυμίσουμε σε αυτούς που κατηγορούν πολύ σωστά την Κυβέρνηση του Σύριζα για την μη καταβολή του υπολοίπου 50% των Αναδρομικών σε Ενεργεία Στελέχη και σε Απόστρατους ν.4093/12  που ψηφίστηκε την 06 Ιανουαρίου του 2013 ημέρα των Φώτων με αναδρομική ισχύ απο τον Αύγουστο του 2012 ;

Τότε Στελέχη της Ν.Δ Βουλευτές Απόστρατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που κάποιοι είναι και σήμερα Βουλευτές έλεγαν, οτι δεν θα γίνουν αντάρτες στο κόμμα τους  και ψήφισαν τα μέτρα και τον νόμο .4093/12    ; Να αναφέρουμε και ονόματα ;!

Θα τα έδινε πίσω έστω και το 50% αν δεν κάναμε κάποιοι από εμάς  προσφυγή πίσω η τότε Κυβέρνηση Σαμαρά;  Κάποιοι μπορεί να έχουν κοντή ή επιλεκτική μνήμη αλλά τα Στελέχη το θυμούνται !

 H Ανακοίνωση της ΕΑΑΣ που ενημέρωνε τα Μέλης της  για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου αλλά και την μη εφαρμογή της Απόφασης ...ν.4307/14.

enimerosi-eaas«Η Ε.Α.Α.Σ. ανακοινώνει στα Μέλη της ότι η Ολομέλεια του Σ.τ.Ε την 13 Μαΐου 2016 δημοσίευσε την υπ. αριθμ. 1128/16 απόφασή του βάσει της οποίας κρίθηκε οριστικά η αντισυνταγματικότητα του ν.4307/14.
    Όπως είναι γνωστό, με την υπ’αριθμ. 2192/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε είχε κριθεί η αντισυνταγματικότητα του ν.4093/12 βάσει του οποίου είχαν επιβληθεί για πρώτη φορά στις συντάξεις μας δυσβάσταχτες περικοπές.
   Στη συνέχεια και με δεδομένο ότι, η κυβέρνηση αντί να εφαρμόσει την απόφαση εις το όλον όπως προσδιόριζε η παραπάνω απόφαση την εφήρμοσε μερικώς και προέβη στη θέσπιση του ν.4307/14 βάσει του οποίου ρυθμιζόταν η καταβολή του 50% των παρανόμως  παρακρατηθέντων ποσών, σε 36 μηνιαίες δόσεις.
    Κατόπιν αυτού το Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ. με το Δικαστικό Μέλος και Νομικό της Σύμβουλο,  Αντγοε.α. Θωμά Καρανίσα, κατέθεσε και νέα αίτηση ακύρωσης βάσει της οποίας και εκδόθηκε η υπ’αριθμ. 1128/16 Απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε η οποία έκανε πλήρως αποδεκτή την αίτηση ακύρωσής μας και αναγνώρισε την αντισυνταγματικότητα και του Ν.4307/14.»

3332

Όπως και το Σύνολο των Αποστράτων που υπέστη τις Περικοπές του 40% επειδή έτυχε να είναι κάτω των 55 επι  Υπουργού Οικονομικών κ.κ Βενιζέλου που θέρισε τα Αποθέματα του ΜΤΣ και των άλλων Ταμείων !

Μην ζορίσετε Πατριώτες η Αλήθεια μπορεί να πονάει αλλά δεν κρύβεται …stefanis-95-adte3

Το ΥΠΕΘΑ  δεν εκπροσωπεί τους Αποστράτους που λόγο έχουν και μπορούν να βγουν αν θέλουν  στο δρόμο για το Παλέψουν !

Εκπροσωπεί τους Εν Ενεργεία και στηρίζει αυτά τα Στελέχη και πολύ καλά κάνει …Οι Απόστρατοι ας ψάξουν να βρούνε ποιοι είναι αυτοί που τους εκπροσωπούν και ψηφίζουν μέτρα εναντίον τους ….

Σχόλιο:Να μην ακούμε σαχλαμάρες οτι στηρίζουμε κάποιους Πολιτικά …Αλλά δεν είμαστε  και με τους Πολιτικάντηδες που μας θυμούνται όταν θέλουν μόνο την ψήφο μας !!