Το «ανατριχιαστικό» δήθεν μήνυμα του τ. Α/ΓΕΣ Ζαζιά για τον Σμηναγό Μπαλταδώρο…Απο που το Αντέγραψες Στρατηγέ Ζαζιά;

Τιμή και δόξα στον Φυλακα Άγγελό του Αιγαίου, που έπεσε για την Πατρίδα …Γράφει ο Στρατηγός Ζαζιάς Επίτιμος Α/ΓΕΣ για τον Σμηναγό Μπαλταδώρο!!Και συνεχίζει

Κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στην θυσία σου Σμηναγέ.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

«. ………..(Πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας. Πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του. Πετάω για τον Παπά μας που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους στο ύψωμα της Παναγιάς

Πετάω για το ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο στη φαμελιά του, Πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει από την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας. Για αυτούς πετάω. Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα μας ζωντανή.

Ούτε αυτοί ,ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές ,γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου.Πετάω για τους δικούς μου ανθρώπους ,αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους ,ζουν για μια στιγμή και όταν πεθαίνουν ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση .

Πετάω για την ΕΛΛΑΔΑ. Αυτός είναι ο Σταυραετος της Πολεμικής μας Αεροπορία, αυτός είναι ο Σταυραετός του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»).

Σχόλιο: Μόνο που το κείμενο που έχει αναρτήσει στην προσωπική του Σελίδα στο F/Bδεν είναι δικό του απλά το πήρε για να κάνει το κομμάτι του….Να παίξει στα ΜΜΕ τι να πεις και  τι να κάνες μετά λέμε ότι αυτοί εδώ είναι οι Αρχηγοί μας !!

Άνθρωποι που δεν μπορούν να γράψουν δυο αράδες και απλά τα «δανείζονται»  και τα προωθούν για δικά τους χωρίς την άδεια κανενός … Έτσι κ.Αρχηγέ;

Για του Λόγου το Αληθές δείτε την Ανάρτηση του Βετεράνου εδώ !

Και παλιότερα σε διάφορα SITE  με πηγή απο τον Βετερανο

http://ellinilatris.blogspot.gr/2013/01/blog-post_490.html

Εγώ όμως πρέπει να αδειάσω το μυαλό μου να κλειδώσω το υποσυνείδητο ,να μην σκεφτώ ότι με περιμένουν και εμένα στο σπίτι μου ,όπως τόσους και τόσους άλλους που δεν γύρισαν Ποτέ πίσω από μια ακόμη καθημερινή αποστολή  …Ίσως και κάποιοι να πουν ότι τα ήθελε και να έπαθε !
 
(Εγώ όμως δεν πετάω για αυτούς ,πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας , πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του ,πετάω για τον Παπά μας  που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους  στο ύψωμα της Παναγιάς !
 
Πετάω για το ψαρά που βγήκε χαράματα στις 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο  στη φαμελιά του ,πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει απο την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας …Για αυτούς πετάω …Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα μας ζωντανή !)
Ούτε αυτοί ,ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές ,γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου…Πετάω για τους δικούς μου  ανθρώπους ,αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους ,ζουν για μια στιγμή και όταν  πεθαίνουν  ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση !