Το μίσος του Τούρκου στον Έλληνα ακόμη & στην Πανδημία …Σήμερα έστειλε μισή ντουζίνα F-16 ,όλα Οπλισμένα

Η καλύτερη απάντηση σε κάποιους  που μιλούν δήθεν  για τη φιλία και τα περίφημα ΜΟΕ ,μεταξύ των Λαών φάνηκε απο την Εντολή του Ηγέτη του, που όπως οι πρόγονοί του έριχναν στη Θάλασσα γυναίκες και παιδιά …Έτσι χθες και σήμερα προσπάθησε εν μέσω πανδημίας  να λυγίσει τον Έλληνα

Λύσσαξε ο Τούρκος που δεν μπόρεσε να περάσει τα Σύνορα και εκβιάσει οτι μπορεί να κάνει το ίδιο και τους Ευρωπαίους και την ώρα που ο Κορονωειός καλπάζει και χτυπά ανήμπορους ,έστειλε τα λεφούσια του να κάνουν έφοδο στο Φράκτη …

Αλλά οι Στρατοφύλακές του τα βρήκαν σκούρα στο Ποτάμι και αυτό τον έκανε ακόμη να λυσσάξει αυτός και η Παρέα του  Σοιλέ  και των νεοοθωμανών !

Σήμερα έστειλε  μισή Ντουζίνα F-16  όλα Οπλισμένα την ημέρα που όλη η Ευρώπη θρηνεί τους νεκρούς από τον ιό !!!…Μόνο που Τα Ελληνικά Γεράκια τον περίμεναν !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 23η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 6 (6×2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : 1 Ε/Π

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 13

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 6

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 8

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 46 (45 από τα μαχητικά και 1 από το Ε/Π)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 3

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

1. Έξι εκ των ανωτέρω παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν τουρκικά F-16 σε ν. Ανθρωποφάγοι, Μακρονήσι, Οινούσσες, ΒΑ ακτές Χίου.

2. Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Σχόλιο: Αν δεν κατεβάσουμε κάποιο Τούρκικο F-16 πάνω απο Ελληνικό νησί, ;Όπως έχουμε κάθε δικαίωμα  ...Δεν έχουμε τίποτε κάτι άλλο να περιμένουμε οτι θα σταματήσει τους Τούρκους,Βάλτε το καλά στο τσερβέλο σας!

  • Xenofon Tzaras

    ριχτε κανενα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!